ANBEFALING – CANON EOS M

 

Hei igjen, fine mennesker!

Det er vel egentlig på høy til å komme med en aldri så liten anbefaling av dette fantastiske kameraet mitt,  som jeg har vært den stolte eier av en stund nå.  Det er flere av dere som har spurt meg om dette er et kamera jeg kan anbefale, og det kan jeg i aller høyeste grad… 

Jeg har aldri opplevd noe bedre, og i tillegg ser jo kameraet helt fantastisk ut. Dette er altså et kompakt systemkamera med 18 megapiksler og utskiftbare objektiver, som er lite nok til å ta med overalt, og det beste med kameraet er at det tar nydelige bilder, selv i svak eller dårlig belysning. Slikt blir man glad av. Klikk deg inn HER for å lese enda mer om denne herligheten. 

Noen andre som har fått seg et slikt kamera, og som er like fornøyd som meg?

SMASK