ANBEFALING – CHOCOLATE SOLEIL

En riktig god fredagskveld, fine mennesker. 

Innimellom hygge, reker, krabbe og hvitvin, blir jeg jo selvfølgelig nødt til å komme med en liten anbefaling til dere.

Heldigvis fikk jeg nytt solpudder i posten i går før jeg suste av sted, og som dere vet, så er det bare tre sminke-produkter jeg er avhengi av. Eyeliner, mascara og solpudder. Når det kommer til dette solpudderet, sverger jeg til Too Faced – Chocolate Soleil fra MakeStyle, og jeg har aldri testet ut noe bedre enn dette… I tillegg både dufter og smaker pudderet sjokolade, og det er jo rett og slett bare helt riktig! 

Er du keen på å prøve det, finner du pudderet HER, og sleng gjerne med DENNE kosten for tipp topp resultat. 

Nå skal vi drikke oss fulle og deretter komme oss ut på dansegulvet. Gøy, gøy fredag!

SMASK ♥

 

 

 

 

 

//Bildene er tatt med Canon EOS M