Annonse

ANBEFALING – LEGARA MINI

Fredagen er godt i gang, og vi elsker den! Sant vel? 

Vi elsker også luddige duppedingser som er et must når man vil lage den perfekte stemningsvideoen, og derfor tenkte jeg å komme med en aldri så liten anbefaling av Canon’s nye herlighet – Legara mini!

Flere av dere har spurt meg om hva jeg faktisk filmet med da jeg var i USA, og mye av det som er filmet til stemningsvideoen som dere kan se HER, er filmet med Legara’n. I tillegg har jeg også brukt min elskede Canon EOS 100D, som fungerer utmerket, men det som er så rått med Legara, er at det har både ultra vidvinkelobjektiv, virdbar LCD-skjerm og innebygd stativ, som gjør det superenkelt å filme både deg selv og andre. I tillegg får man liksom plass til en hel gjeng foran kamera, som er midt i blinken hvis man skal lage stemningsvideo fra venneturen til en spennende destinasjon.

Jeg er så forelsket i dette kameraet atte HJELP. I denne episoden av Snikk Snakk, filmet vi også redesign-delen med frøken Legara, og man kan ikke si seg uenig i at resultatet blir helt forbanna rått. YEY!


Digger at den i tillegg til å lage vanvittig bra film, også har et superfresht design, OG at den er lett å putte i partyvesken, men folkens?

Det er jo faktisk fredag og siden det er fredag ønsker jeg å være litt ekstra gavmild, så jeg tror rett og slett at jeg i samarbeid med Canon bare velger å gi ut et sånt kamera til en av dere… Høres ikke det liksom helt sinnsykt rått ut? Heheh. 

Alt dere trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er følgende:

♥ Like Canon på Facebook HER
♥ Like StyleConnection på Facebook HER
♥ Like dette innlegget
♥ Legge igjen e-postadresse i kommentarfeltet. 

Snakk om en easy peasy konkurranse, og jeg gleder meg til å annonsere en heldig vinner på facebooksiden min HER, på førstkommende mandag. 

Nå kommer Bettyen snart hjem fra jobb, og i kveld blir det tacofredag og gullrekken på TV. SÅ ubeskrivelig koselig!

Nyt fredagskvelden, vakre lesere! Delta i konkurransen, lik, del, smil og ha det helt fantastisk ♥

Image and video hosting by TinyPic

Annonse