ANBEFALING – NETTBUTIKKER

God kveld, søtiser.

Jeg har nå kommet meg hjem og hygger med Stine og Betty. Fiiin søndagskveld. Det er flere av dere som har spurt om jeg kan komme med noen anbefalinger til nettbutikker, og her får dere min lille oversikt. Jeg elsker å handle på nett, og synes det er hundre ganger gøyere enn å gå rundt i butikker. Fordelen med å handle i butikk er selvsagt at man kan prøve produktene før man kjøper dem, men ingen ting er så kjekt som å sitte i sofakroken og klikke hjem ting på ønskelisten. Det er ikke så altfor mange nettbutikker jeg handler fra, men på disse sidene finner jeg stadig noe fint:

 

Junkyard.no: En nettbutikk med alt innen streetwear, snow- og skate. Perfekt for meg med andre ord. 

Footway.no: Ny nettbutikk som selger alle skoene du kan tenke deg, i alle prisklasser. Her finner du garantert det du leter etter innen sko.

Makestyle.no: En nettbutikk som selger alt av hud- og hårpleie, samt hårredskaper, kosmetikk og et utvalg vesker. Elsker denne siden!

Handelsportal.no: Nettbutikk som tilbyr alt av stasj til iPhone og iPad. Her handler jeg stort sett alt av deksler og annet smart tilbehør.

Chicy.se: Er du på jakt etter de siste trendene, finner du garantert noe her. Svært inspirerende bilder og fantastisk utvalg. Toll kommer i tillegg.

H&M: Nettbutikken vi alle titter innom iløpet av uken som tilbyr det meste.

Solestruck.com: På denne nettbutikken har jeg handlet alle mine Jeffrey`s og det som er så flott er at de sender skoene markert som «gave». Derfor ingen toll. Hurra!

Romwe.com: En god del trendvarer og til tider et unikt utvalg. Toll kommer til tillegg.

Nastygal.com: Nettbutikk med freshe styles, inspirerende bilder og stort utvalg av både sko, klær og accessories. Veldig fristende lookbook. 

MyLoveBasket.no: Nettside som hjelper deg å finne akkurat det du leter etter, og finner frem ulike nettbutikker som tilbyr det du vil ha. 

Asos.com: Et sinnsykt stort utvalg av alt du kan tenke deg i alle prisnivåer.

 

Listen er ikke så altfor lang, men disse nettbutikkene er altså på min toppliste. Kanskje dere har noen å tilføye? Isåfall hadde det vært veldig kjekt om dere ville dele deres favoritter med meg. Ha en deilig kveld videre. 

Suss og Klem

 

//Bilde fra WeHeartIt