ANBEFALING OG KONKURRANSE

En riktig fin søndags ettermiddag, skjønninger. 

Jeg er nå helt kokt og rød i ansiktet etter en aldri så liten spa behandling på badet. Altså det vil si at jeg har prøvd å gjøre det beste ut av det med den dusjen jeg har, samt noen stearinlys, bodyskrubb, ansiktsmaske o.l. Hehe. På sånne dager som dette kunne jeg virkelig ønske jeg hadde badekar, men jaja, når man legger godviljen og fantastien til, kan man ihvertfall prøve å forestille seg at man er på spa-resort fremfor på sitt eget stusselige bad. 

Når man gir seg selv en sånn full body-treatment må man selvfølgelig ta frem barberhøvelen og sette i gang med litt shaving her og der. Jeg har jo skrevet om denne Shai-høvelen før, men jeg skriver om den igjen… Rett og slett fordi den er så himla bra, fordi jeg har fått nye barberblader i posten, og fordi vi også kjører i gang en fantastisk søndagskonkurranse.

For å delta i konkurransen må dere melde dere på tilbudet til Dorco Shai HER. Dette er selvfølgelig helt gratis! 

Når dere har gjort dette, skriver dere i kommentarfeltet noe sånt som, «jeg har meldt meg på», og vips… Dere er med i trekningen!

Har dere bestilt høvel fra Dorco tidligere, er dere også med i trekningen! 

Gøy konkurranse eller?? Premien er ihvertfall helt vill, og jeg kommer til å trekke en vinner neste søndag. Wooohooooo!

Da er det bare for meg å ønske dere lykke til! 

Søndagsklemmer fra meg

//Reklamebasert innlegg