ANBEFALING – TOO FACED LIPS

I´m in love…

…I denne herligheten av en leppestift fra Too Faced og Makestyle, som lå og ventet på meg i postkassen i morges. Hurraaa sier jeg bare, for freshere leppestift skal man faktisk lete lenge etter, både når det kommer til farge og konsistens. Den føles silkemyk på leppene, og selvom det høres bittelitt tragisk ut, og en setning som passer bedre inn i en cheezy reklame for Herbal Essences på en enda mer cheezy kanal, er den faktisk helt fantastisk. OG silkemyk… You got that? 

Jeg skal nok få få tatt noen bilder av hvordan denne leppestiften ser ut når den er påført, etter at jeg har fått freshet opp det trøtte trynet mitt. Rosa lepper til et tryne med sovemerker og sminke fra i går, ser liksom ikke så sinnsykt inspirerende ut. Hah.. 

Ellers er jeg halvveis nedi andre koppen med kaffe, mens jeg sitter her og jobber meg gjennom tall og regnskap. Jeg, liksom… Som har null forståelse for tall og den slags, og hadde dere bedt meg om å ramse opp 7-gangen på videoblogg, hadde jeg nok mest sannsynlig fått problemer etter 28. 28 er med i 7-gangen sant? Nei, jeg gir opp… 

Men anyways… Leppestiften finner dere HER hvis dere er keen, og mens dere kjøper ny leppestift, gjør jeg meg ferdig med det opplegget jeg har gående med tall og sånn. 

Love you all ♥