ANBEFALING: EN NY VEGANSK FAVORITT!

//Annonse

Hei igjen, sprudleberter ♥

Behandler ukens andre dag dere fint så langt? Smiler livet? Skinner solen?

Jeg titter innom for å komme med en anbefaling av en ny favorittserie, og dette tror jeg vil falle i smak ettersom jeg titt og ofte får spørsmål om hvilke hudpleieprodukter jeg sverger til. Dom de fleste av dere vet, så er det spesielt én serie jeg alltid vender tilbake til – nemlig Beauté Pacifique – denne er virkelig god, men kostbar. Flere har etterlyst en like god serie til huden i en litt rimeligere prisklasse, så nå skal vi ta en titt på et fenomenalt alternativ som jeg har fått tid til å teste og bli litt kjent med…

Jeg elsker alt med Origins – både produktene men også misjonen som er så bra, og som virkelig går hånd i hånd med mine verdier og standpunkt. Her er produktene 100% veganske, i tillegg til at de er basert på naturlige og sertifiserte økologiske ingredienser, og inneholder ingen parabener, ftalater, propylenglykol, mineralolje, PABA, petrolatum, parafin, eller DEA.

Origins ser på det som deres forpliktelse å ta ansvar for å ta vare på planeten vår, som betyr at deres produkter produseres ved hjelp av en kombinasjon av fornybare ressurser, vindkraft og miljøvennlige produksjonsmetoder. De bruker resirkulerte materialer så ofte som mulig, som har resultert i at Origins allerede har plantet tilsvarende 1,25 millioner trær. Halleluja! Når man vet at dette er historien, misjonen, og visjonen bak produktet – blir man bare enda mer happy over å kjøpe nettopp disse produktene som er snille med både huden og planeten ♥

Man skulle jo tro at Origins’ produkter lå i det øvre prissjiktet, men her kan man altså få vidunderlige kremer og hudpleie til en overkommelig pris, og samtidig få den eksklusive følelsen kombinert med god samvittighet – perfekt. Under her kommer en liten oversikt over mine 3 favoritter…

GINZING – Energy-Boosting Treatment Lotion Mist

Åh, man føler seg umiddelbart som et nytt og bedre menneske, når man sprayer ansiktet med denne oppfriskende treatment lotion misten, som umiddelbart gir huden en energiboost! Den tilfører fukt og glød, og gjør trist hud happy på et øyeblikk. Love it!

Du finner den HER. Pris: 160,-

GINZING – Energy-Boosting Moisturizer Gel

Denne ansiktskremen er helt vidunderlig, og gelé-konsistensen føles herlig og svalende på huden. Dette er uten tvil den perfekte dagkremen for oss som trenger en oppløftende start på morgenkvisten – spesielt i kombinasjon med Energy-boosting treatment Lotion Mist.

Dere finner den HER. Pris: 195,-

GINZING – Refreshing Scrub Cleanser

Å starte dagen med en forfriskende ansiktsskrubb, gjør underverker for trøtt og trasig hud. Denne skrubben gjør at du føler deg fresh og energisk på et øyeblikk – spesielt akkompagnert av en liten spray med Treatment Lotion Mist, samt Energy-Boosting Treatment Gel. Alle disse tre produktene er altså en perfekt trio til herlig hverdagspleie, som også tar seg lekkert ut i baderomshyllen.

Du finner den HER. Pris: 160,-

Min nye favorittserie finner dere på bl.a. Kicks, og her får du til og med 15% avslag i pris om du melder deg inn i deres kundeklubb. Da jeg shoppet disse produktene på Kicks her i Oslo, ble jeg altså veldig fristet av nettopp dette tilbudet, haha, som gjorde at den totale prislappen for hele tre vidunderprodukter ble så snill som 438 kroner! Det er jaggu ikke verst ♥ Origins 4 life, sier jeg bare!

Dennis får besøk av noen kompiser i dag, så da gjelder det å skygge banen, haha… Og vet dere hvor jeg tenker å tilbringe resten av ettermiddagen? Ute hos den fine mammaen min! Åhåj som vi skal kose oss!

Noen planer for dagen, fininger?

Suss og klem ♥