Annonse

ANBEFALING – VEGANSK HUDPLEIE!

//Lokal tid: 23.18 – I samarbeid med MakeStyle

 

Lykken er et motellrom med knallrosa sengeteppe, røde vegger, fargerikt dusjforheng, og lyserosa fliser på badegulvet. Betty Boop pryder alle vegger, og jeg har nå opplevd noe av det råeste motellrommet i historien. Jeg trodde faktisk vi hadde nådd høydaren så langt på Route 66, men der tok jeg jaggu feil. Jeg lover et helsikens bildedryss i morgen, men først må vi bare bruke noen gode minutter til å hylle de beste, og ikke minst veganske, produktene i verden… Holy halleluja, sier jeg bare!

Først og fremst må vi bare flire litt av hva jeg faktisk drasser med meg på de merkeligste locations, for å få tatt så freshe bilder som mulig. Dere har nok fått med dere at jeg var i overkant begeistret for Cadillac Ranch, og ikke ble denne lokasjonen bare brukt i en outfitshoot… Å neida, ranchen ble også sentral i min lille produktshoot, og dere kan jo tro hvor mange rare blikk jeg fikk, da jeg linet opp det ene velværeproduktet etter det andre. I tillegg måtte jeg legge meg ned på bakken for å få tatt de bildene jeg ønsket, og det er jo litt stilig på en av de mest besøkte stedene i hele Texas, haha… Eller??

Anywho!

Jeg fikk nå tatt de bildene jeg var keen på, og nå skal vi snakke litt om hvor inn i granskauen digg disse produktene er. Jeg sa at de er VEGANSKE, sant?

P1010018

P1010020

HIMALAYAN PINK SALT SCRUB

Denne superdigge kroppsskrubben basert på sitrongress, kokos, macademia og rosa himalayasalt, gir grundig eksfoliering for hele kroppen, og det herlige er at den også brukes i ansiktet. Den er oppfriskende, den renser, og den tilfører fukt og næring til huden. Den er også helt topp å bruke som forberedelse til selvbruningen, som vi skal snakke litt om litt lenger nede på siden her. I tillegg til dette, er skribben nominert av International Beauty Award 2016 som HIGHLY RECOMMANDED, og det er jo noe å rope høyt hurra for, eller hva?

COCONUT BODY MILK

Denne store flasken som inneholder en herlig og økologisk bodylotion, passer alle hudtyper, og er ideell for sensitiv hud og hudlidelser som eksem og psoriasis. Kremen er silkemyk, og gir rikelig med fuktighet til huden. Kokosnøtt og aloevera lindrer irritasjoner, mens jojoba og macadamia tilfører næring – HURRA!

P1010029

P1010040

INVISIBLE TAN

Denne lille herligheten her er virkelig en favoritt. Vi snakker økologisk selvbruningskrem for ansikt og kropp, som er ideell for alle oss som ønsker fin brunfarge, uten så mye styr eller bekymringer for ujevnheter, flekker på klær, eller den kjipe selvbrunerlukten. Invisible Tan inneholder ingen skadelige ingredienser, og påføres enkelt på ren, tørr hud. En vakker, rik honningfarge vil tre frem etter 6 til 8 timer, og selvbruningen passer til både kule dudes & deilige dudettes.

COCONUT & MINT BODY WASH

Denne herlige, økologisk dusjsåpen uten SLS og syntetiske stoffer, passer alle hudtyper og sensitiv hud. Den er spesielt ideell for normal til tørr hud, og inneholder pleiende ingredienser slik som aloe vera og kokos. Såpen dufter herlig av peppermynte og vanilje, og i tillegg til å gjøre huden din happy, forlenger den også varigheten til din brunfarge!

P1010042
P1010032
Disse produktene gjør meg rett og slett glad! Det er så godt å bruke noen kvalitetsprodukter, man med 100% sikkerhet vet ikke påvirker verken uskyldige dyr eller miljøet. MakeStyle vet å ta inn de beste produktene på markedet, som gjør meg til en meget stolt MakeStyle-ambassadør ♥
Nå tar vi kvelden her i Seligman, og i morgen går turen til LAAAAS VEEEEEGAAAAAS! Damn, vi gleder oss.
Måtte dere få en vidunderlig dag, skjønne venner ♥ Jeg liker dere hinsides godt!
Annonse