Annonse

ANBEFALING

//I Samarbeid med MakeStyle

Happy Friday ♥

Vi har så vidt slått opp øynene her i LA. Klokken er altfor tidlig på morgenkvisten, men siden vi skal av sted til dagens foto-location som ligger 2,5 timer unna, er vi nødt til å hoppe i bilen om ikke lenge. Dette blir gøy!

Jeg tenkte på denne fine fredagen å komme med en fin anbefaling. Dere har hørt meg snakke så vidt om hudpleieserien fra Beauté Pasifique ved en tidligere anledning, og nå synes jeg det er på tide at vi skravler litt om denne deilige serien enda en gang. 

Som de fleste av dere vet, er jeg altfor dårlig til å ta vare på huden. Jeg er en av dem som legger meg med sminke uten dårlig samvittighet, og som bare kliner på litt ekstra dagen derpå. Eventuelt fjerner jeg sminken i dusjen med shampo..  Sånn har jeg holdt på altfor lenge, og vi kan vel kalle dette en skikkelig dårlig uvane.

På tross av dette får jeg alltid høre fra hudpleiere og sminkører når jeg ved en sjelden gang møter på noen sånne, at jeg har en fantastisk fin hud. De spør alltid hva jeg gjør for å ta vare på den, og de er alltid interessert i å høre hemmeligheten bak den flotte huden min. Det er jo litt vittig siden jeg ikke gjør noe som helst, men det jeg faktisk gjør når jeg skal gjøre en innsats er å ta i bruk vidunderproduktene fra Beauté Pasificue. Dagkremen bruker jeg jo nesten på daglig basis, så jeg velger å tro at det er disse produktene som er hemmeligheten bak en sunn hud. Og det til og med ved sporadisk bruk.

Kan man kalle det magi? JA det kan man!!

Produktene gjør deg godt, og de er svært reparerende og særlig egnet som supplerende pleie til hudproblemer og hudsykdommer. I tillegg er faktisk Beauté Pasifique den reneste serien som noen gang er laget, fylt med ingredienser som hjelper huden å foryngre seg og i tillegg forebygge aldring i huden. Hurraaa! 

Det er jo litt alright for oss voksne, for selvom det er synd å si det, så går det bare nedover, og rynkene sniker seg sakte men sikkert innpå. Hele denne serien anbefales på det varmeste! Bruk den selv, tips din bestemor, mor og tante.. Tips hele familien, for produktene fra BP er FAB, og folkens? Dere får selvfølgelig fatt i den på MakeStyle!!

Sånn.. Dette var deilig informasjon å formidle på en deilig fredag! Nå må vi løpe, så da vil jeg bare ønske dere en helt vidunderlig dag og ikke minst helg. Måtte weekenden bli like fantastisk som dere!

SMASK

Annonse