AND THE WINNERS ARE…

Mine fine, nå er jeg omsider tilbake etter noen hektiske dager. Det har gått i ett banka kjør, men nå er jeg tilbake i Oslo. I skrivende stund sitter jeg i såffan ute hos mamsen min, mens jeg om få strakser skal annonsere vinnerne av både jentekveld, goodiebags og kinobilletter til Mike and Dave need wedding dates.

Jeg blir helt svett, haha… Det er jo så mange herlige vinnere her, og jeg gleder meg så mye til å se dere alle atte hjelp. Denne jentekvelden blir så bra, herregud som vi skal kose oss! Jeg må også si at jeg er bittelitt lei meg for at jeg ikke kan utnevne alle som vinnere, men jeg lover dere å kjøre flere lignende konkurranser i fremtiden ♥

Alright, skal vi bare hoppe rett på sak?

Vinnerne er…

WINNERS

VINNERE AV GOODIEBAG:

1. Ingvild Håland
2. Nancy Elin
3. Maria Christine
4. Sol Marlene
5. Miriam L
6. Hanne Barlund
7. Ida Emile Skoug
8. Sandra G
9. Amalie Bergland
10. Tiril Irmeli Järvinen

VINNERE AV JENTEKVELD: 

1. Sophie Thoresen
2. Amalie Varnes
3. Ann-Michelle
4. Hanne Lisa Furnes
5. Jenny Eliassen
6. Marianne Valand
7. Caroline Falao
8. Sandra Haugen
9. Emma Julie
10. Anine Hovda

VINNER AV 2 STK. KINOBILLETTER

@caroline_jensen_04

Juuuuhuuuuu!

Grattis til alle vinnere, dette er stas. Supert om alle vinnerne kan sende mail til [email protected]så tar vi det derfra ♥

Nyt kvelden, babes. Sees snart igjen!