AND THE WINNERS ARE…

Fininger, da har Peppes trukket ut 7 tilfeldige vinnere som får være med på en storslagen pizzafest sammen med meg, og SOM jeg gleder meg til å treffe dere og til å bli bedre kjent med dere. Over 500 meldte seg på, og jeg vil benytte anledningen til å takke dere for et strålende engasjement. Fy søren dere er fine! Vinnerne er:

♥ Cathrine Braastad
♥ Michelle Larsen
♥ Julianne M . Olsen
♥ Hanne Erlandsen
♥ Hilde Ågesen
♥ Marte Berntsen
♥ Silje Glasø Haugan

Hurraaaaa! Dere kan alle ta med dere 1 venn hver, og husk at pizzakvelden vil finne sted i Peppes’ restaurant på Aker Brygge.

Jeg gleder meg til å se dere og husk å bekrefte i mailen dere har fått at det passer. Dere kan alle sende en sms med PEPPES til 1933 for å få en rabattkupong! Sms´en er selvfølgelig gratis. 

SMASK