Annonse

ANGÅENDE DENNIS OG MEG

Altså hva skjer med verden? I dag våknet jeg opp til en melding fra en journalist, som lurte på om det kunne være aktuelt med en sak til TV2, grunnet spekulasjoner rundt et brudd mellom Dennis og meg. På jodel er det skrevet at det er slutt, og folk tar jo helt av i både forum og kommentarfelt, hvor det kommer frem den ene teorien etter den andre.

Folkens? Bare fordi jeg har skrevet ett innlegg hvor jeg skisserer 2017 som tøft, og fordi Dennis nå er i Stavanger, så betyr det da ikke at det er slutt mellom oss? «Hvorfor skriver ikke Kristin lenger om Dennis på bloggen?» , «Hvorfor er Dennis i Stavanger uten Kristin?» , «Er Isabell fra Paradise den nye daten til Dennis?» , «Shit, Kristin var i bryllup UTEN Dennis i helgen» ,  altså OMG!

Dennis og jeg ler av hele opplegget – dette er jo helt sjukestue! Vi har våre ups and downs vi som alle andre forhold, men jeg kan forsikre dere om at vi er sammen, samboere, og forlovet, OG at vi elsker hverandre jævlig høyt. Hvordan og hvorfor dette har eskalert så til de grader forstår jeg ingen ting av, men at dette er komisk er i hvert fall sikkert. Og ja, selvfølgelig er Dennis i Stavanger uten meg!? Det er da helt naturlig siden han tross alt kommer derfra. Og i Stavanger var det duket for både konsert og fest med Betson – en fest jeg også var invitert til, men som jeg tenkte Dennis kunne få dra på sjæl – vi trenger ikke alltid gjøre alt sammen, vett, haha! Og jada, der møtte han hele Paradise, og jada, Isabell fikk sitte på skuldrene på konsert, men er ikke det bare sjukt hyggelig da?

Så… Det er ikke noe som helst grunn til å spekulere videre – Dennis og jeg er sammen, og kommer nok til å være sammen til valkene henger langt nedpå knærne ??? ??

Peace out!

Annonse