ANSWERS TO YOUR QUESTIONS

Heisann herligheter ♥

Nå er det endelig tid for noen svar på denne spørsmålsrunden, og i første omgang får dere svarene svart på hvitt og dessverre ikke på video. Video får dere riktig nok i runde to, for det er fortsatt en del ubesvarte spørsmål, og her skal jeg samtidig vise dere alt fra hviken sminke jeg bruker og hvordan jeg knyter bandanaene mine, til hvordan jeg styler håret, og finner inspirasjon til antrekk. Jeg ser jo at flere av dere lurer på dette, men ikke fortvil… Svar skal dere altså få. Jeg skal også fortelle dere mer om hvilke redigeringsprogrammer jeg bruker, og snakke litt om hvordan man bevarer gnisten i et avstandsforhold, så jeg har altså mye juice på lager. Hheeh!

Alright… Here we go!

1. Hva er det beste minnet du har fra Hawaii ( fra den gangen du var der)?

Dette er et skikkelig vanskelig spørsmål å svare på, rett og slett fordi hele oppholdet var helt ubeskrivelig magisk. Hvis jeg må trekke frem noe, må det bli turen vi hadde til North Shore. Fantastisk strand, corona i solsteiken, laid backe omgivelser, og sinnsykt god stemning. 2. Hvordan har du råd til å reise så mye? Hva jobber du som?

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har prøvd å svare dere på hva jeg jobber som, men jeg skal gjøre mitt beste for å forklare enda en gang. Heheh. 

Bloggen er faktisk min fulltidsjobb, og selvom det kanskje kan høres veldig rart ut, så er det faktisk mulig å leve av det så sant man jobber rævva av seg, står på, og setter av mye tid. Inntektene mine får jeg fra bl.a annonser og reklame. Når man jobber som blogger finnes det ikke noe som heter ferie, og det er vel det eneste jeg savner? Å faktisk kunne ta helt fri, men det er faktisk ikke mulig. Ikke har jeg lyst til å ha bloggfri heller, for den saks skyld, og med det samme jeg er ferdig med ett innlegg, starter planleggingen av det neste. Det er sinnsykt utfordrende å alltid måtte levere et inspirerende produkt, og når kreativiteten ikke strekker til, kan jeg sitte i timesvis og rive meg i håret, banne og steike, og klikke over at jeg ikke har et godt nok innhold å by på. 

Som dere sikkert og forhåpentligvis har merket, legger jeg ned mye tid, energi og engasjement i blogginnleggene mine, og jeg jobber med bloggen i ca. 8-10 timer hver eneste dag. 

Jeg har blitt flinkere med økomomien de siste årene, jeg tjener mer penger, og derfor har jeg også muligheten til å reise og oppleve verden. I tillegg er det alfa omega at jeg drar ut på turer for å kunne inspirere dere enda mer, og det finnes ikke bedre blogginnhold enn reise. 

3. Hei kjære vakre du! Jeg sitter her og blar nedover på outfits på bloggen din, og kom over et innlegg fra da du var i Spania med Dennis, trooor jeg? Antrekket var ihvertfall et fargerikt skjørt fra lefties, og en svart magetopp uten armer fra Bershka og en vanvittig kul denimvest fra Pimpkie, jeg bare lurer på om det går an og få tak plaggene i Norge? Eller på nettet en plass? Jeg sitter her og surfer overalt på nettsidene, men finner ingen av plaggene noen av stedene.. Bare elsket det antrekket!! Du fortjente premien vakre.

Tusen takk for herlig feedback. Dessverre er det et altfor dårlig utvalg av denne type produkter på norske nettbutikker, og sist jeg sjekket shipper ikke Bershka til Norge. Kanskje det har endret seg? Jeg anbefaler deg å sjekke ut f.eks Urban da de tilbyr en del street og farger, og innimellom glimter jo Gina Tricot til med noen kule skjørt. Hvs de har New Yorker der du befinner deg, kan du også finne noen skikkelig freshe styles her til en billig penge.

4. Har du noen gang tenkt å ta noe form for utdannelse? 

Jeg har faktisk ikke tenkt å dra tilbake på skolebenken, men jeg skal ikke utelukke at det ikke blir aktuelt en eller annen gang i fremtiden. Heldigvis blir man faktisk aldri for gammel til å studere, men akkurat nå ser jeg ikke helt nødvendigheten. For all del? Utdannelse er makt og gull, men man kan faktisk klare seg rimelig greit uten. Nå kunne jeg ikke hatt det bedre, og de jobbene jeg har hatt tidligere har virkelig gitt meg et lass av erfaring som jeg aldri ville fått via forelesninger og bøker. 

5. Har du en favorittdrikkelek? Eller tips til en original drikkelek?

Hehehe. Drikkelek, ja! Det finnes jo masse å velge mellom der ute, men det er én lek som kan være litt ekstra gøy. I tillegg får du muligheten til å bli enda bedre kjent med vennene i rommet, og så blir man tipsy i en fei. Hheeh. 

Leken går ut på å skrive et ønsket antall spørsmål ned på et papir, som f.eks «hvor mange tatoveringer har jeg?» «Hvem har jeg hatt den beste sexopplevelsen med?» «Hvilket plagg er det dyreste jeg har i garderoben?» osv. Deretter skal alle rundt bordet både stille spørsmålene om seg selv, og svare når det er de andres tur. Man svarer etter tur, alle skal få muligheten til å være den første som svarer, og bommer du på svaret, går spørsmålet videre til nestemann. Svarer du feil må du drikke x antall slurker, og det må du også hvis du svarer riktig. Man kommer fort opp i fart for å si det sånn. Hehe. Håper detter var godt nok forklart. 

6. Hva er det STØRSTE du har opplevd i live ditt?

Hmmm? Veldig vanskelig å trekke frem ett bestemt øyeblikk gjennom hele livet mitt, så derfor velger jeg heller å velge det største jeg har opplevd hittil i år, og det må faktisk være da det gikk opp for meg at jeg hadde vunnet prisen for «Folkets Favoritt» på Vixen Blog Awards. Det var et magisk og helt uvirkelig øyeblikk, og noe jeg aldri hadde trodd at jeg noen gang skulle få oppleve. Takk igjen til alle som stemte på meg. Jeg setter så inderlig stor pris på dere!

7. Er Dennis drømmeprinsen? hva er det beste dere har opplevd sammen? 

Ja! Dennis er uten tvil drømmeprinsen, og jeg elsker han så ubeskrivelig høyt. Vi har allerede rukket å fylle boken med fantastiske minner, såpass mange fine minner at det nesten er umulig å trekke frem ett, MEN? Jeg kommer aldri til å glemme date-nighten vi hadde i Spania, første gangen vi dro dit sammen. Da satt vi langs strandpromenaden og spiste en fantastisk middag, mens vi delte noen flasker vin, hadde dype lange samtaler, og konstant øyekontakt. Vi glemte at tiden eksisterte, og akkurat da føltes det som om at det kun var oss som igjen på planeten. Magisk og ekstremt klissete øyeblikk. 

8. Hvordan klarer du å alltid være sprudlede og glad? råd?

Åh, for et herlig spørsmål. Jeg har jo selvfølgelig som alle andre dødelige, noen sinnsykt kjipe dager og nedturer, MEN jeg har rett og slett fått inn med morsmelken at et smil om munnen gjør livet gladere. Jeg har aldri vært omringet av negative mennesker og dårlig stemning, og mamma sin evne til å sprudle og alltid smile, har rett og slett smittet over på meg. Hvorfor være sur og gretten hvis man kan være smilende og glad? Dagen blir ikke bedre enn det du selv gjør den til, og det er faktisk ikke verre enn å bare velge å være en happygirl. Heheh. 

9. Har du et råd til unge jenter som sliter med selvtilliten?

Jeg kunne så inderlig ønske at jeg hadde oppskriften, og kunne hjelpe alle som sliter med nettopp dette. Det er en forferdelig vond følelse, og forhåpentligvis kan DETTE innlegget være til hjelp. 

10. Hva er det beste med å være akkurat Kristin Gjelsvik?

Hmmm? Ja hva er egentlig det beste ved å være meg? Det må jo være det at jeg er omringet av fantastiske mennesker, og at jeg har muligheten til å gjøre akkurat det jeg har lyst til, til en hver tid. Nesten ihvertfall.. HEHE! Jeg er min egen sjef, jeg driver mitt eget selskap, jeg har verdens beste kjæreste, en nydelig familie og noen vidunderlige venner. I tillegg har jeg en flott leilighet, en sprudlende garderobe, en blogg som både er hobby og jobb, og ikke minst? Verdens beste blogglesere, som til daglig inspirerer meg med fine tilbakemeldinger, og summa summarum kunne jeg faktisk ikke hatt det bedre.

11. Er det mye sjalusi i forholdet til deg og kjæresten med tanke på at dere begge er offentlige personer? 

Jeg skal ærlig innrømme at jeg har blitt en sjalu fittekjerring etter at jeg møtte Dennis. Hahha.. Jeg har aldri før vært så sjalu som nå, men jeg liker å karakterisere sjalusien som sjarmerende ærlig. Hvis Dennis spør om jeg er sjalu, sier jeg JA med caps lock, og så begynner vi alltid å le oss skakk ihjel. Heldigvis er ikke sjalusien såpass ute av kontroll at det ødelegger for noen av oss, for ingenting er verre enn de som ikke unner kjærstene sine en good time, bare fordi at sjalusien tar overhånd. Dennis kan dra på så mange gutteturer han bare vil, og jeg kan dra på så mange jenteturer jeg vil, og vi har en klar avtale om å alltid si god natt over telefon. Ekstrem sjalusi ødelegger forhold, og ikke pokker om et skal være et faktum i vårt forhold.  

12. Som hobbybaker er mine spørsmål: Er du glad i kaker? Hva slags kaker liker du, og har du noen favoritt? 

Jeg er et kakemonster og EEELSKER kaker, selvom jeg ikke spiser dem så altfor ofte. Favoritten er sjokoladekake og oreokake, men jeg er vel egentlig glad i all slags bakst! Spesielt hveteboller og selvfølgelig skillingsboller. OG lussekatter, selvfølgelig… MMMM….Dessverre er jeg ikke en like flink hobbybaker som deg, så kanskje du kan arrangere et kurs? HEHEH! Shit, nå fikk jeg vann i munnen!

13. Hvordan er det å må tilgi en person som er utro i lang tid? Hvordan er det å bli sammen med samme person igjen etter all løyn som er blitt fortalt sist? 

Som jeg har vært inne på før, så er jeg flink til å legge ting bak meg, og se fremover. Dennis og jeg har hatt to år med et evig virrvarr av on and off og frem og tilbake, og hva vi begge har holdt på med når vi har vært off, spiller ingen rolle. Derfor blir det helt feil å si «utro i lang tid», for utro blir man først når man faktisk er sammen, eller hva? Hva som har skjedd før vi fant tilbake til hverandre for siste gang, henger jeg meg ikke opp i, og gleder meg max til tiden fremover med den fine mannen min. 

14. Eier du leiligheten du bor i eller leier du? 

Jeg eier ikke denne leiligheten, nei, og stortrives faktisk med å leie, SELVOM det er å kaste penger ut av vinduet. Planen er selvfølgelig å kjøpe en leilighet på sikt, aller helst sammen med min kjære, så nå må vi bare finne ut av hvor vi vil bosette oss. Stavanger er absolutt ikke helt fjernt for meg, så hvem vet? Plutselig blir jeg Stavangerjente. Haahhaah!

15. Mener du det er lurt å fullføre å få studiekompetanse, eller hadde du klart deg uten? Har lyst å jobbe med klær og mote, men det sies at man kommer lengre med studiekompetanse, så hva er dine tanker og råd rundt dette?

Jeg mener at en studiekompetanse er superviktig, og det var alltid uaktuelt for meg å ikke fullføre videregående. Med en studiekompetanse er du godt på vei, selvom du ikke velger å studere med det første, og selv er jeg glad for å ha fullført videregående med et helt greit snitt på 4 komma ett eller annet. 

Når det kommer til lysten rundt det å jobbe med klær og mote, så har karakterene null betydning sånn som jeg ser det. Da jeg jobbet som butikksjef ansatte jeg jentene mine ut i fra personlighet, pågangsmot, engasjement og hvor utadvendte de var. Ikke utifra hvilken karakter de fikk i naturfag, MEN det som var viktig var at fraværet var lavt, for ordenskarakterene var faktisk det eneste jeg brydde meg om på vitnemålet, da jeg skulle ansette noen. 

16. Handler du noen gang på Fretex?

Jeg har noen venner som er skikkelig flinke til å finne freshe produkter på Fretex, men selv har jeg aldri hatt evnen til å leite frem skatter blant det enorme utvalget. Det jeg riktig nok handlet en del av til den første leiligheten min, var diverse møbler som f.eks hyller o.l som jeg pusset og malte. I tillegg var jeg rå på å kjøpe coctailglass og skåler i krystall. Hheeh.

17. Kan du please fortelle hvor lampen som henger over kjøkkenbordet ditt, er kjøpt?

Den er fra KARE Design. En butikk som holdt til på Frogner, men som nå dessverre har lagt ned eller flyttet til en location som jeg ikke har fått med meg. Jeg prøvde å leite litt på nett, og har funnet lampen hos Butikk-Service.no HER

18. Du reiser jo endel, så hva er ditt absolutt drømmereisemål som du IKKE har vært enda? 

Åh, det MÅ være Jamaica, og planen er å komme seg dit innen året er omme. Herreguuud for en destinasjon, med en spennende historie! Tokyo er også en destinasjon jeg MÅ besøke.

19. Har aldersforskjellen på deg og Dennis noe å si for forholdet deres?

Det har ikke vært et problem så langt. Joda, så har vi hatt våre krangler og uenigheter, som kanskje er et resultat av at vi ser på ting på forskjellig måte, men alt i alt har alderen ingenting å si. Så får vi bare satse på at han ikke bytter meg ut med en yngre og mer snasen dame, når jeg bikker 30. Hahahahah!

20. Hva tenker du dersom jeg ( bloggleser på snart 25) møter på deg tilfeldig i oslos gate og sier at jeg er fan, ville du syntes det var kleint? Jeg må ærlig innrømme at jeg har sett deg titt og ofte og føler meg som en beliber at jeg ikke tør å si hei. Mest fordi jeg føler meg for «gammel» til å være fast leser ( med tanke på blogglesingskaren ellers på blogg.no). Vil du love å sette pris på at jeg tok meg til mot og sa hei til deg? 😛 =) (føler meg som den fjortissen her? 

Åh! Kom bort og si hei og la meg få gi deg en kjempestor og god klem. Det er jo akkurat det der som er så hyggelig? Å faktisk møte de som klikker seg innom bloggen hver eneste dag. Rop ut neste gang du ser meg, så slår vi av en prat. Gleder meg allerede!

21. Ser du på bloggerne? 

Nei det gjør jeg faktisk ikke, meget mulig fordi kanalpakken min suger, og siden jeg ikke har TV2 Bliss. Er det bra TV? 

22. Hvilken kaffemaskin har du og hva syns du om den? Eventuelt andre tips til god kaffemaskin. 

Jeg har en kaffemaskin fra Senseo, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Maskinen er billig med BRA, kaffeputene kan kjøpes så og si overalt, og variantene er mange og dødsgode. Jeg ville aldri byttet ut denne maskinen mot en fancy Nespresso til det seksdobbelte av prisen, for denne maskinen leverer virkelig varene. YEY! Dennis har forresten en Dolce Gusto maskin i Stavanger, og denne er også helt FAB.

23. Hvordan greide du å finne deg selv? Jeg mener iforhold til klesstilen din og interiørstilen din. Hvordan fant du ut at «dette er slik jeg er»? (Jeg prøver å «finne meg selv», men det er så vanskelig..)

Jeg skjønner at dette kan være vanskelig, og jeg har selv rotet meg innom flere forskjellige stiler både når det kommer til klesstil og interiør, før jeg «fant meg selv». Jeg tor dette kommer naturlig til deg når du er inne på en sti som føles naturlig å fortsette på, hvis du skjønner hva jeg mener. Plutselig finner du bare ut at DEN stilen er meg, DE tingene liker jeg, og SÅNN ønsker jeg å være. Jeg «fant ikke meg selv» før jeg var nærmere 24 år, og det er først i 27 års alderen, jeg én gang for alle har vært mer sikker enn noen gang tidligere, på «hvem jeg er» og hva jeg liker? Gi deg selv den tiden det tar, og ikke stress med å finne svaret. Reisen dit er magisk og lærerik? Omfavn den ♥

24. Hvor ser du deg selv om fem år?

Om fem år er jeg gift, jeg har et ekstremt velfungerende firma, og fortsatt bloggen som hobby. Jeg bor i et hus eller en leilighet med min kjære mann, og kanskje det er en liten mini på vei. Wæææ, blir litt stresset av å tenke så langt frem i tid, og liker å fokusere på det som skjer her og nå. Hhehe. 

25. Har du satt opp et budsjett ovet økonomien din? Det virker som du har stålkontroll over økonomien din! 

Heheh. Dette er skikkelig stort for meg å lese. Takk! Vet du? Det er først de to siste årene jeg har fått god økonomisk forståelse, og du hadde ledd av meg hadde du sett meg for en god del år siden. Null kontroll på noe som helst, ingen oversikt over hva som kom inn, og I HVERTFALL ingen oversikt over hva som gikk ut. Kredittkort ble brukt i hytt og pine, og jeg kan faktisk huske at jeg på et tidspunkt hadde såpass dårlig styr på økonomien at lønnen aldri holdt til neste lønning. Jeg brukte opp alt med det samme det kom inn, mens jeg satset på at det skulle ordne seg. Det gikk som regel bra, men jeg har faktisk ved få anledninger pantet flasker for å få penger til nudler, like før pay day. Hahahah? Godt at jeg har lært siden den gang, og godt at det faktisk nærmer seg ti år siden det var såpass illle! 

26. Noen butikker hvor de selger cule capser?

Urban har et godt utvalg, men ingenting slår utvalget hos Junkyard. De har side opp og side ned med deilige snapbacks og truckers, så sjekk gjerne ut utvalget HER.

27. Hvor er kameraet ditt fra? hvor får man kjøpt det? hvor mye kostet det?

Kameraet mitt er fra Canon, siden Cann er LIVET! Hehe. Det er et EOS 100D, som du kan lese litt mer om HER. På fredag skal jeg hente et nytt objektiv, og jeg gleder meg til å kunne få muligheten til å ta enda finere bilder. Hurra!

28. Når ble du så fargeglad? På Paradise gikk du jo med ganske normale klær.

Hmmm? Det må ha vært noen måneder etter at jeg kom hjem. Ikke vet jeg hva som skjedde, men plutselig innså jeg hvor mye farger har å si for dagsform og humør. Jeg kommer aldri til å gå tilbake til den straighte stilen jeg hadde for noen år tilbake, og har virkelig funnet min stil som jeg stortrives med. 

29. Is there something you really want to do in your life? Like get a parachute jump or something.

Believe it or not, I have actually tried both skydiving and also bungee jumping. Therefore, these needs to break some kind of barrier, are already covered. I’m dreaming of being really good at surfing, but I think, unfortunately, that the ship has sailed. I will off course give it a try in Hwaii, so that could be an exciting experience. Hahah! 

30. How do you get your body so fit? You have an amazing body Kristin, really!

Ah, you’re too cute. Thank you, darling, but I can’t say that I agree with you. I wish I actually had the interest in working out, so I could get more defined muscles, but I hate it, so therefore I just have to be happy with the way I look. Hehe. If I don’t work for it, I can’t complain! I do try not to eat more than 1500 calories per day, and too many carbs from pasta, bread and candy, but I never feel guilty if I do not manage to eat healthy. 

31. What music do you listen to?

It depends on what I do?. If I wanna dance, I listen to Hip Hop, pop and 80’s. When I’m cleaning the apartment, I love to listen to jazz, soul and R&B. I like many genres of music, I but if I have to choose only one, it must be hip hop! 

32. Når har du og Dennis tenkt å gifte dere? Har dere begynt å tenke på barn?

Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri har vært mer klar for å gifte meg enn nå, så nå er det faktisk bare opp til Dennis å fri. Heheeh. Neida, joda.. Jepp, jeg har faktisk kommet til det stadiet i livet hvor jeg virkelig har lyst til å hive på meg den hvite kjolen og bli ført opp til alters, og dette er Dennis fullstendig klar over. Det blir nok bryllup før barn, og jeg er langt fra klar for å ta vare på en liten krabat. Ikke har jeg lyst heller, for å si det sånn, og jeg liker tanken på å oppleve mye og leve ut drømmene, sammen med ektemannen før en liten bebis krever all oppmerksomhet. Hheeh. 

Phuuu!

Ble jo noen spørsmål og svar, det her… Forhåpentligvis gode nok svar, og akkurat passe utfyllende. Hihih!

Nå blir det kvelds her i heimen, før jeg skal prøve å komme meg sånn passe tidlig i seng. Nyt kvelden, nydelige lesere ♥

SMASK

// Bildet fra Vixen Blog Awards er lånt fra Heidi Chic ♥