Annonse

ANSWERS VOL.1

Hei mine vakre venner ♥

Det er på tide å svare litt på spørsmålene dere stilte meg for en tid tilbake, og for at dere ikke skal drukne i svar og masse tekst, deler jeg svarene inn i to deler. Er det innafor? Så fortvil ikke om du ikke får svar på spørsmålet ditt i denne omgang – det kommer senere. 

Here we go.. 

Var det vanskelig å få Fokus husrein? Har du noen enkle tips å komme med? Sliter veldig med å få min lille papillon husrein i denne kulda. Bjeffer han masse? Har du noen tips får å få hunden til å slutte med dette? 

Det er alltid en utfordring å få små valper stuerene, og det viktigste når man kjøper hun tror jeg må være å kombinere hundekjøp med ferie, slik at man har masse tid i starten til å trene på dette. Jeg husker ikke hvor lang tid vi brukte på å få Fokus husrein, men det gikk til slutt med mye trening. Vi gikk hadde riktignok et lite tilbakefall da han ble operert for noen år siden, for da kunne han ikke være ute, og måtte jo da få lov til å gjøre fra seg inne. Han var flink til å bruke avisen, men i en periode etter denne hendelsen skvettet han litt rundt om kring. Det gikk hardt utover kjøkkenbordet og teppet, men da vi fjernet dette og fjernet «sporene», fikk vi han fort inn i fine rutiner. Når det gjelder bjeffingen er jeg ekstremt heldig når det gjelder Fokus. Han er langt ifra en gneldrebikkje, og den bjeffingen hans som forekommer svært sjelden, høres egentlig ikke ut som bjeffing. Haha! Hvordan man skal få orden på masete hunder aner jeg ikke, så her er dessverre ikke jeg til mye hjelp. 

Hva er bakgrunnsbilde ditt på mobilen og på pcn?

Haha, det er noe så stusselig som den bakgrunnen som følger med både datan og telefonen. Jeg må faktisk bytte til noe mer inspirerende takket være deg, og da tror jeg det får bli bildet under her. Det vekker gode minner i tillegg til at det er helt forbanna rått!!

Vet du/dere om et sted man kan se på paradise hotel fra der var med? Har så lyst til å se det igjen nå, men vet ikke hvor?

Åh, du er søt.. Jeg tror dessverre ikke det er mulig å se det lenger. Jeg har selv letet etter sesongen på både TV3 Play og på Viaplay. Buuhuuu!

3 positive ting om dennis?

Denne er vanskelig, jeg har jo så mye positivt å se men skal vi se her – 1. Han har gode verdier og setter alltid de han er glad i, i første rekke 2. Han får meg alltid til å le 3. Han er ekstremt kjekk

3 ting som gjør deg irritert? 

Arg.. Jeg blir irritert av tanken på det som gjør meg irritert, haha. 1. Tregt internett 2. Kø i trafikken 3. Å forsove seg

Hva ville du hatt med deg på en øde øy om du kan velge en ting?

Hmm.. Jeg har jo faktisk vært på en øde øy, og gjenstanden jeg tok med meg var Yatzi. Hahahah, la meg bare si at jeg ALDRI i mitt liv kommer til å spille mer Yatzi, og skulle gjerne heller tatt med meg en pose med kaffe!

Jeg har blandt annet stilt spørsmål angående tatoveringene dine, men spesielt sleeven. Jeg trenger ikke vite hva de betyr, men hvor lang tid det tok over de forskjellige gangene du var i studioet, hvordan tatovøren og studioet var, om det gjorde mer vondt noen steder på armen, ca. pris for hele og hvordan du kom fram til hvilke farger og «tegninger» du skulle ha på hele armen (om du fks. nevnte interesser og hva du synes var fint til tatovøren, så kom dere fram til noe rått. Eller om du hadde hele ideen angående sleeven i hodet før du kom ditt første gangen?). Rett og slett litt forskjellig info angående denne. Har sett at det er flere som har lurt på dette!

Jeg ser ofte at mange ønsker detaljerte bilder av tatoveringene mine, noen ønsker bare å se dem litt nærmere mens andre ønsker å kopiere dem. Derfor viser jeg ikke den på kloss hold. En tatovering er noe som er ekstremt personlig, og jeg er selvfølgelig ikke interessert i at flere går rundt med samme blekk på kroppen. Å bli inspirert av tatoveringer til andre er selvfølgelig helt innafor, men en tro kopi er no-no i mine øyne. Jeg fikk f.eks en henvendelse fra en som ønsket å vite helt eksakt hva som står i ordtaket på ryggen min da hun ønsket seg nøyaktig den samme teksten på kroppen sin. Det blir for meg helt feil da dette er et ordtak mamma har sagt til meg siden barndommen.. Det er liksom hennes og mitt ordtak, ingen andre sitt, og hadde det vært opp til meg ville jeg aldri valgt en tekst som var ment for to andre mennesker. Skjønner du hve jeg mener? 

Når det kommer til valg av motiver hadde jeg en visjon i forkant av timen min hos Christine. Hun er verdens flinkeste, og det er kjempeviktig å gjøre god research i forkant. Det finnes mye ræl der ute, og du vil ikke ende opp med evigvarende blekk på kroppen av noe som ikke ser bra ut. Christine og jeg satt oss ned og drøftet ønskene mine som bestod av både betydningsfulle elementer med en mening bak og noen elementer jeg bare synes er pent å se på. Alt må ikke nødvendigvis ha en betydning, så lenge det er nøye gjennomtenkt. Man skal være sikker i sin sak for å unngå en stor tabbe, og jeg kan ikke akkurat si at jeg er fornøyd med tribalen jeg tok på ankelen i 16-års alderen. På den tiden synes jeg dette var dødskul, men som voksen er det vare superharry. Jeg mener bestemt at man bør være voksen før man tatoverer seg, og her snakker jeg av erfaring. 

Når det kommer til smerten, så er det ikke behagelig på noen som helst måte å tatovere seg. Det er så forbanna vondt, og de verste stedene må være under armen og i armhulen. Satan det er smertefullt. Huden er ekstremt tynn der, og jeg måtte ta mange pauser for å overleve, haha. Det som heldigvis er så fint er at det kun er vondt når nålen er i kontakt med huden. Med det samme en linje er ferdig tatovert og nålen fjernes, får man noen sekunders pause mellom slagene. 

En full sleeve tar fort 20 timer, og dette er naturligvis økter som må deles opp. Man får ikke lov til å sitte i stolen i lenger enn 4, max 5 timer, og deretter må tatoveringen gro før man kan fortsette. Derfor er det en lang prosess og ikke minst kostbar. En full sleeve med masse farger kan fort komme opp i over 50.000,- avhengi av hvor dyktig tatovøren er. Dyrere tatovør = Et bedre resultat. Prisen kan ofte være en god indikasjon på om tatovøren er til å stole på. 


Når kommer det inn nyheter i nettbutikken? Jeg er nemlig veldig spent på de snapback capsene du snakket litt om for en stund siden! 😀

Det kommer nyheter litt etterhvert, men når man gjør alt selv og ikke har investorer i ryggen, har jeg rett og slett ikke økonimi til å kjøpe milevis med metervarer og produsere opp hundrevis av ulike styles. Jeg må bare begynne i det små og håpe på at butikken går rundt, sånn at jeg kan fortsette å produsere så mye som jeg faktisk ønsker etterhvert. Heldigvis er de capsene du nevner her på lager i morgen. Hurraa!

Hei Kristin! Du tar så utrolig fine og flotte bilder! Hva slags kamera og objektiv har du? Og har du noen tips til hvordan man kan ta bedre bilder?

Dette er så hyggelig å høre, for jeg har jo ikke peiling på hva jeg driver med. Mye av jobben ligger i redigeringen etterpå for å få dem lysere og klarere, men har man ikke et godt kamera i utgangspunktet kan man heller ikke redigere seg til gode bilder. Jeg er en Canon-elsker. Så mye vet jeg, og selvom alt går på automatiske innstillinger siden jeg ikke skjønner meg på ISO og blender og sånn, føler jeg at får ekstremt god hjelp av Canon EOS 100D med 50mm f/1.4 objektiv. Denne linsen slipper inn masse lys og gjør bildene klare selv under dårlige lysforhold. 

Når du ble spurt om å være med på bloggerne, nølte du? Eller var det en no-brainer? Har du noen sære interesser som ikke vi vet om? Eller kanskje fobier? Heheh. 

Jeg ble spurt om å være med i august, så vi har jo filmet lenge uten å kunne avsløre noe. Det var et soleklart ja fra min side.. Jeg lever jo faktisk av å eksponere meg på nett, og jeg synes det er helt rått å kunne slippe dere enda tettere innpå meg ved hjelp av denne serien. 

Når det gjelder sære interesser må det være at jeg elsker å sitte å lage kollasjer. Da koser jeg meg skikkelig – når jeg leker meg med produkter og forskjellige skrifttyper. I tillegg elsker jeg å bygge hus i Sims. Det er faktisk noe av det gøyeste som finnes, og da kan jeg bli sittende i dagesvis, haha! 

Jeg har en stor fobi mot tær. Jeg HATER tær og synes det er dødsekkelt. Tånegler f.eks.. USJ!! Jeg får helt spasmer av tanken!

Jeg lurer på om du har lyst til å bli boende i Oslo resten av livet eller om du/dere tenker å flytte tilbake til Bergen eller Stavanger?

Jeg ønsker å ende opp i Bergen – det er det ingen tvil om. Oslo blir for upersonlig og for lite sjarmerende, og selvom været er dårligere på vestlandet er det noe med Bergen som betyr så mye. Skal jeg klare å lure Dennis med meg dit til slutt må jeg nok ta noen år i Stavanger i mellomtiden noe som forøvrig er helt ok. Time will show!

Hvis dere en gang i fremtiden gifter dere og får barn, er det noe du ønsker å dele på bloggen? Hvis du fortsatt blogger da, noe jeg krysser alt jeg har for at du gjør! 

Ja, jaaa, jaaaa! Jeg øsnker jo å dele alt med dere, og et bryllup og eventuelle barn blir selvfølgelig en såpass stor del av livet mitt at dette naturligvis skal deles. Da skal dere bli med i hele bryllupsplanleggingen og det gleder jeg meg så vanvittig mye til. La meg bare legge til at jeg er ekstremt gifteklar, så jeg håper han frir snart, haha. Jeg har sååååå lyst til å gifte meg!!

Hvordan ser en vanlig dag ut i livet ditt?

Haha, det er jaggu ikke så spennende.. Jeg står opp, alltid litt senere enn planlagt, slenger på meg noe ræl og setter håret opp i en dult, før jeg lager meg en kopp kaffe. Deretter er det budsjetter, regnskap, blogg, mails, mails, mails og atter mails, før jeg går på posten for å sende noe greier. Haha, jeg er ekstremt mye på posten av en eller annen grunn, og jeg ser alltid like jævlig ut når jeg entrer postkontoret. Haha!

Hvor i bergen har du bodd?

Jeg har kun bodd på et sted som heter Nesttun. Der er jeg oppvokst, og jeg kjøpte også min første leilighet ikke langt fra barndomshjemmet. Superhyggelig plass som er relativt sentrumsnært med bil. 

Ditt beste minne?

Det er ekstremt vanskelig å svare på da jeg har vanvittig mange gode minner som har samlet seg opp gjennom livet. Hvis jeg må trekke frem ett, må det være fra barndommens glade dager.. Da vi var på hytten hver sommer, og spiste skillingsboller på stranden før vi plasket ut i sjøen. Det var søren meg en magisk tid som ble tilbragt med min fine familie. 

At jeg stakk av med prisen Folkets Favoritt på Vixen Blog Awards i fjor var også helt fantastisk.. Et virkelig godt minne!

Favorittmaten din?

Alt som er usunt! Haha.. Jeg elsker ost og pølse, så pølsegrateng må faktisk være det diggeste på jord. Pizza er alltid en sikker vinner, og så er jeg veldig glad i sushi og indisk. Nå ble jeg sulten!!

Drømmeferien din? Gled deg til du skal til Thailand! Det er helt magisk❤

Jeg har opp igjennom årene opplevd noen helt magiske destinasjoner, og nå troner Jamaica og Tokyo på toppen av listen over reisemål som skal besøkes. Dette er begge plasser jeg ser på som unike og ekstremt spennende, og klarer nesten ikke vente til turene er booket. USA vil alltid være en favoritt på generell basis, og jeg kommer nok hvert eneste år til å ta meg en tur til California. California er LIVET!

Beste ferie? Som du anbefaler på det varmeste?

Jeg har et helt sært forhold til Praha. Jeg elsker den plassen så høyt. Byen er så vakker, og så tror jeg følelsene mine for byen har mye å gjøre med det at turen dit var så romantisk. Dette er en by jeg definitivt kommer til å besøke igjen! I tillegg til Praha er det mange steder som troner høyt på topplisten, men det er jo noe med California som jeg nevner over her. San Diego, San Fran, LA – Alle destinasjonene har noe helt vanvittig flott å by på, og jeg anbefaler alle å oppsøke Cali minst én gang i løpet av livet!

Hvordan er det å være kjent?

Det er så sært.. Skikkelig sært! Jeg glemmer veldig ofte at jeg har et delvis kjent ansikt og at jeg faktisk snakker til over 10.000 mennesker hver eneste dag, og jeg blir like overrasket hver gang noen vil komme bort å ta bilde eller bare slå av en prat. Men så er jeg plutselig frontet i Dagbladet eller på Side2, og så husker jeg at jeg ikke lenger er en anonym jente fra Bergen, og når dere kommer bort innser jeg jo faktisk at jeg bidrar med noe her som dere synes er interessant og det gleder meg. Da blir jeg så vanvittig glad, og det blir jeg jo hver gang dere skriver til meg også. Det mest unike som har skjedd gjennom bloggen så langt, er at det er noen superskjønne blogglesere som faktisk har blitt gode venninner gjennom mitt kommentarfelt. Det er ufattelig stort for meg, og noe som rører meg langt inn i hjerteroten. Jeg føler liksom at jeg har så fantastiske, åpne og joviale lesere, som bare ønsker andre gode ting – Det liker jeg!

Phuu.. Håper dette var utfyllende og greit, hvis ikke må dere bare hyle ut, så skal jeg svare grundigere, og folkens? I kveld er det Bloggerne på TV2 Bliss klokken 2130, og da blir dere bedre kjent med den fineste personen jeg vet om, nemlig mammaen min. Vi snakker litt om sykdommen hennes og hvordan det har vært å vokse opp med en syk mor. Håper dere tuner inn på Bliss i kveld, og en liten teaser til episoden kan dere se HER.

Har dere det fint?

DIGGER DERE ♥ 

Annonse