Annonse

ANSWERS

God morgen, skjønne venner ♥

Fy fader.. Jeg kom meg jo aaaldriii hjem i går da flyet ble forsinket, og de timene jeg tilbragte på flyplassen føltes som en evighet. Hadde jeg ikke hatt bilen på Gardermoen hadde det i hvert fall vært muligheter for å hygge med et glass vin, men neidaa.. Så da satt jeg der da, og slurpet i meg danskvand og bare, «javel«, mens jeg lengtet etter å komme hjem. Klokken halv to ramlet jeg inn døren her på løkka og stupte rett i seng, etter å ha bannet over at hele Oslo var sperret av, som førte til enda mer forsinkelser. 

Anyways.. I dag er en ny dag, det pøsregner noe som er helt innafor, siden jeg da fikk en ekstra drive til å svare på spørsmålene i forbindelse med kolleksjonen. Håper dere får svar på det dere lurer på under her, og bildene som ligger ved er lånt av superkule Astrid Helen, herlige Sara, og Side2. HURRAAAA! 

 

♥ Jorunn

Hvordan blir blir prisene på klærne? Og hvordan blir størrelsene? 

Jeg har gleden av å informere dere om at prisnivået kommer til å ligge på et fornuftig nivå. Jeg ser at flere av dere har vært bekymret for at klærene kommer til å koste for mye, men jeg kommer ikke til å gå over de typiske og supre BikBok prisene. Denne kolleksjonen skal alle ha rå til, og prisene kommer til å ligge på et sted mellom 149-499NOK. 

 

♥ Konrad

Hva inspirerte deg til å starte, og hvortid poppet ideen opp i hodet ditt? Skal du bare ha dameklær?

Jeg har hatt en drøm om dette i flere år, og helt siden jeg begynte å jobbe i klesbutikk i 2001, har jeg gått med en designerdrøm inni meg og et stort ønske om å skape noe helt eget. Det som virkelig fikk fart på sakene var faktisk alle bloggleserne mine som gjerne ønsket en stil lik min og da tenkte jeg at det var på tide å få fingern ut. Det har vært en krevende prosess, og bare det å bygge opp en kjent merkevare, StyleConnection, har tatt flere år. 

 

♥ Hanna

Når åpner du nettbutikken?

Nettbutikken er ferdig designet og snart klar for å bli vist frem til shoppingglade mennesker. Hvis alt går etter planen vil det være mulig å klikke seg inn rundt 20.juni, og jeg krysser alt jeg har for at det ikke vil bli noen forsinkelser med forsendelsen. HE HE!

♥ ML

Hvilke typer klær er det? (Bukser,kjoler,skjørt)

Kolleksjonen består av råfreshe produkter som jeg vil tørre å påstå at vil falle i smak hos de aller fleste. Det vil være en god mix av fantastisk basic i tillegg til det litt mer sprudlende, og både skjørt, denim, topper og shortser vil være mulig å røske med seg fra sommerkolleksjonen. Det blir dessverre ingen kjoler før partysesongen starter for fullt til høsten, men skjørtene og toppene vil selvfølgelig kunne brukes til fest og moro.

Er du fornøyd?

Jeg er ekstremt fornøyd, og noe annet ville vel vært rart siden jeg tross alt har designet klærene selv. Jeg kan nesten ikke vente til å fylle garderoben med egen produksjon, og til å kombinere de ulike stylesene med hverandre. Disse klærene har jeg manglet lenge, og ENDELIG er de på vei!

Er det variert stoff og varierte farger?

Det er veldig mye variasjon når det kommer til fargevalg, mønster og print, for her skal det finnes noe for alle. Når det gjelder kvalitetene er jeg opptatt av å bruke mest mulig naturfiber som holder seg godt, så her fokuseres det mer på f.eks bomull fremfor syntetiske materialer. Enkelte styles vil selvfølgelig ha en materialmix av både syntet og natur, rett og slett for å få riktig passform og look. 

Skal den kolleksjonen bare selges på nettbutikk?

Kolleksjonen kommer kun til å selges på nettbutikk, og jeg leverer varer til hele landet. Butikken vil naturligvis få navnet www.styleconnection.no, og denne nettsiden aktiveres så snart jeg har alle varene på lager.  

 

♥ Kristiane

Kommer det capser?

Det vil selvfølgelig komme capser, men ikke før til våren. Luer og skjerf, derimot.. DET vil dere få se en del av. 

 

♥ Izzy

Jeg så tidligere at du allerede hadde begynt å tenke på høstkolleksjonen. Hvordan blir den? Tenker du høstfarger, eller blir fargepaletten gjennomgående for hele året?

Jeg forandrer fargepaletten når vi går mot mørkere tider, men paletten blir langt fra mørk og dyster. Det vil IKKE finnes noe som helst i BEIGE i noen av kolleksjonene, og høsten får et hint av både turkis, mint, lilla, sangria (som rødfargen min heter), i tillegg til de vanlige basic fargene. Gjennomgående for kolleksjonen er masse RÅKULE prints, deilige strikk og fantastiske kvaliteter. 

 

♥ Amalie

Blir det noen modell eller er det bare bilde av klæra?

Det blir bilder både av plagget alene men også på modell aka. meg. Haha! Dette for at det skal bli lettere for dere å se hvordan plagget sitter.

Blir de store eller små i størrelsene?

Det blir gode størrelser, og nå vil jeg endre det føkka størrelsesmønsteret vi har her til lands ÈN GANG FOR ALLE. Jeg har ikke én overdel i skapet som ikke er L eller XL, da det er dette man må kjøpe hvis man ønsker klær som er noen lunde oversized. I min kolleksjon vil en typisk norsk XL tilsvare en M, og det kommer ikke et eneste plagg som er klistret inntil kroppen som et pølseskinn. HAHA!

Kommer det kjoler eller er det bare topper og shorts?

Til høsten og partysesongen kommer det et godt utvalg av freshe kjoler, men nå i sommer får vi nøye oss med kule topper og skjørt!

Er det neon farger? Jeg elskeeer det, men det er vanskeleg å finner nå til dags.

Så GØY at du elsker neon like mye som meg. Neon er på vei, så det er bare til å glede seg. HURRAAAA!

 ♥ Helene Alvestad

Når skjønte du at drømmen om å lage kleskolleksjon faktisk kom til å gå i oppfyllelse?

Åh.. Det skjønte jeg med det samme jeg fikk innvilget lån i banken, og jeg hadde fått kontakt med en god produsent. Det skremte vettet av meg da dette er en ganske så heftig investering, men følelsen av å vite at jeg endelig var i gang var ubeskrivelig!! 

Hva slags type klær kommer kolleksjonen til å inneholde, og er det tilbør som solbriller, øredobber, smykker og div. med??

Se gjerne svaret ang. klærene over her, og på neste kolleksjon vil dere se masse deilig accessories. Jeg er jo avhengig av alt som dingler og dangler fra håndleddene mine, så armbånd blir det i hvert fall en del av. 

Er du ikke stolt av deg selv?

Jo det er jeg. Og det sier jeg gjerne HØYT uten å tenke på den forbanna janteloven. Jeg er dødsstolt av det jeg har klart å oppnå så langt, i hvert fall når jeg vet hvor usannsynlig mye jobb som ligger bak. Ingenting kommer gratis her i livet, og ingenting er deiligere enn følelsen av å ha jobbet hardt for noe, og for så få drømmen oppfylt. 

♥ Marte

Jeg lurer på hva prisen på frakt vil være, hvor mange av hvert plagg vil du selge og har du en oversikt over hvor mange plagg du selger i første omgang?

Prisen på frakten vil bli 79,- som er standardpris for forsendelser fra nettbutikk innenlands. Når det gjelder antall varer har jeg sikret meg et greit antall per style, men langt fra nok til å havne i alle leserne mine sine garderober. Her gjelder det altså å være tidlig ute med å klikke hjem favorittene. Hehe. Når det gjelder antall styles, vil det totalt på sommerkolleksjonen komme ca. 40 forskjellige produkter som inkluderer ulike mønstere og farger. 

 

♥ Sara Funderud

 Kan du se for deg og noen gang starte en butikk og ikke bare ha nettbutikk?

Hmm.. Jeg tror jeg satser på nett. Dette magiske internettet er fremtiden, og det er jo SÅ mye deiligere å shoppe fra sofaen enn å måtte gå fysisk inn i en butikk og prøve klær i ekle prøverom. Haha!

Måtte du velge en ting, hva er det beste med det å faktisk ha sin helt egen kolleksjon?

Det beste er garantert å kunne lage akkurat det jeg vil. Veldig ofte går jeg rundt med følelsen av å mangle akkurat «DÈN» type genseren siden den liksom ikke finnes. Alle mine kreative idéer og forestillinger om hvordan et plagg skal være kan endelig bli gjort noe med, og det er helt vanvittig deilig!

Hvor får du inspirasjon fra når du designer klær?

Dette høres helt tåpelig ut, men inspirasjonen kommer liksom bare til meg. Joda, så har ett og annet plagg fått meg til å tenke at kanskje deler av fasongen og mønseret kunne funket på en t-shirt f.eks. men jeg setter meg liksom bare ned og planlegger hvordan jeg vil at kategorimiksen skal være. Noe inspo får jeg selvfølgelig også av pene bilder av alt fra natur, mennesker, mat, hendelser, dagligliv, og fest. 

 Er det du som designer alt?

Ja det er det faktisk, men siden jeg ikke kan lage flattegninger av produktene jeg vil produsere, har jeg en happy helper som hjelper meg å formidle designet og skissene videre til leverandør gjennom konstruksjoner. Og heldigvis for det, for ellers kunne det blitt veldig vanskelig å få laget noe som helst. HAHA!

 

♥ Thea Marie

Selger du bikinier også?

Dessverre ikke nå i sommer, men neste sesong kommer det mange bikinier som kommer til å ta pusten fra dere. De bikiniene der kommer til å rocke BIG TIME! 

 

♥ Thea

Kan du være så snill å svare på video? Elsker alle videoene dine og det blir ekstra interessant å høre på!

Jeg skulle SÅÅÅ gjerne svart dere på video, men jeg tror det hadde blitt litt rotete, og vanskelig å få med seg all viktig og nødvendig info. Beklager så mye! Månedens leser kåringen kommer på video straks, så da blir det i hvert fall litt video å se frem til. Hehe!

♥ Ingrid Charlotte

Kommer du til å komme men nye kolleksjoner til hver sesong? Håper det!

Det kommer jeg til å gjøre. Foreløpig blir det to hovedkolleksjoner, altså sommer vår/sommer og høst/vinter, og så vil jeg supplere med godbiter underveis. Denne klesmerket har kommet for å bli, for å si det sånn. Hehe!

Hvordan vil du beskrive stilen i kolleksjonen din? Kommer det til å ligne mye på de klærne du går med?

Det vil være stort fokus på streetfashion. Mye laid back, mye farger, og mye lekenhet. Samtidig vil det som tideligere nevnt finnes en god del basic som passer perfekt for alle. Både får street-elskerne, men også for de som trives best i det som er litt mer nedtonet. 

 

♥ Karoline Johannessen

Er det klær for bare kvinner, eller menn også? 

I første omgang er det kvinnene som er i fokus, men det er faktisk enkelte plagg som lett kan funke til gutta. Dennis har f.eks sett seg ut noen favoritter han gjerne kunne tenke seg. Hehe. 

Skal butikken din bare vere på nett alltid eller kommer det også en butikk som vi kan gå i liksom? Visst du skulle hatt en butikk som ikkje var på nettet så måtte den jo selfølgelig vert i Bergen! Det er jo her vi er fra. 

Se svaret over her. Blir nok bare på nett, men du? Helt enig med deg. Skulle jeg satset på butikk, hadde jeg plassert den midt på Torgallmenningen. Mohahahahaah!

 

♥ Anonym

Er du sjef for dette alene, eller har du en partner? Er det Dennis?

Hehe, jeg er sjef for dette helt alene. Jeg har ingen partnere, og sitter som styreformann, daglig leder, blogger og designer i StyleConnection AS. Nå er det jo ikke bare en blogg lenger, men også et klesmerke som har kommet for å bli, og alt drives og eies av meg. 

 

♥ Sunniva Ulvang

Kan du få lesere til å sende deg bilder, eventuelt opprette en instagramhashtag hvor folk poster bildene av antrekkene de lager ut av klærne dine, også poster du noen av bildene på bloggen hver uke? 

Dette er en knallgod idé! I førsteomgang håper jeg selvfølgelig at alle vil følge StyleConnection på Instagram www.instagram.com/styleconnection_no Videre håper jeg (som du også selv er inne på) at alle som kler seg opp i StyleConnection og som tar noen bilder av seg selv eller klærene, vil dele dette på Instagram og hashtagge dette med #styleconnection, slik at jeg kan få se hvor strålende dere ser ut. Dette gir også en fantastisk mulighet til å kunne arrangere dødsfete konkurranser, og konkurranser skal vi ha masse av. WUUHHUUU!

 

♥ Mia Tønder Pettersen

Hvor lenge har du holdt på med dette?

Jeg har jobbet intensivt med dette i ca. 2 år, og én ting er i hvert fall sikkert.. Det er ikke gjort i en håndvending. Det er så ubegripelig mye som skal på plass som man ikke tenker på i det hele tatt, og man blir selvfølgelig også til stadighet møtt på utfordringer som forsinker prosessen. 

♥ Yv

Hvordan var fremgangsmåten? Hvordan startet du og hva kostet det? Jeg har en drøm om dette selv og vil helst vite litt om selve prosessen. 

Prosessen er lang og krevende. I tillegg svært kostbar. Heldigvis har jeg opp igjennom årene bygget opp et godt nettverk innen bransjen som har kunnet henvise meg til de riktige kontaktene i forbindelse med å finne de riktige leverandørene, og dermed de beste prisene og de beste kvalitetene. Produksjonen rundt en fullverdig kolleksjon og alt det andre som bl.a design av nettbutikk, lagertjenester, forsikringer, varemerkeregistrering, marketing og emballasje er langt fra gratis, og man kan legge fra seg tanken om et femsifret beløp. Jeg har satset alt på dette, og kan vel med hånden på hjertet si at jeg aldri har investert såpass mye som jeg har gjort nå. Får bittelitt stress, men er skråsikker på at dette kommer til å bli knallbra. 

♥ Gro

 Hvor mange visste om hemmeligheten din mens du måtte holde den?

Hehe.. Mine nærmeste venner, mamma og Jon, og selvfølgelig Dennis. Han har måtte holde ut med en mye stresset bergenser med skyhøy puls ved flere anledninger. 

 

 Karoline V

Kommer det noe plus size? Passer ikke i de vanlige størrelsene, selv om jeg gjerne vil gå kledd sånne klær som deg.

Jeg kan dessverre ikke skryte på meg å designe en plus size kolleksjon i tillegg til det jeg lager nå, MEN som jeg har skrevet lenger oppe vil størrelsene være gode, så jeg krysser alt jeg har for at du kan finne noe som vil passe de fantastiske formene dine perfekt!!

 

♥ Anonym

Kan vi få en liten sneakpeak på klerna eventuelt nettsiden din?

Selvfølgelig kan dere det.. Her er mye av det som kommer for salg om ikke lenge. Håper dere liker det dere ser <3 Wuuuhuuuu, SÅ SPENT!!

 

♥ Sara Funderud

Hvor/hvordan blir klærne laget og har du din helt egen fabrikk liksom, eller ja ossen fungerer det?

Ja hvordan fungerer det egentlig.. Haha, neida.. Noen ganger blir jeg forundret over den fantastiske prosessen selv, men for å forklare det enkelt så møter jeg en leverandør som eier en fabrikk. Jeg legger ordrer på produktene jeg ønsker å få produsert, leverandøren sørger for at metervarene blir bestilt, lager en førstegangsprøve som jeg godkjenner, og deretter settes hele sulamitten i produksjon. Fabrikken produserer klær for flere aktører enn meg som befinner seg i hele Europa. 

 

♥ Julie Storlien

Hvor lenge tar det før varene kommer?

Jeg har valgt de beste lagertjenestene for at dere skal få de beste opplevelsene, og varene pakkes hver eneste dag. Dette vil si at du kan ha varen på onsdag hvis en bestilling legges tidlig tirsdag morgen, men dette gjelder i distriktene i nærheten av lageret. Jeg har blitt lovet leveringstid på 2 til max 4 dager, noe jeg synes er helt fantastisk!

 

♥ Marita Malmgren

Kommer du til å selge kosmetiske varer i tillegg til klær? 

Jeg kommer til å selge OPI neglelakk.. Kom ikke akkurat som et sjokk, eller hva? Hehee! Neglelakk er jo den viktigste accessorien av dem alle, så neglelakker i alle regnbuens fresheste farger må vi selvfølgelig ha!! Hehehe. 

♥ Henriette

Hvor mye kommer toll til å koste?

Det vil ikke komme tollkostnader. Dette er kun en ekstrautgift når man bestiller fra enkelte utenlandske nettbutikker. Når det gjelder betalingsmuligheter vil det både være mulig å betale med kort og få faktura sendt hjem i posten.

Hvor blir varene sendt fra?

Varene blir sendt fra et fjernlager en time unna Oslo. Der finnes et gigantisk lager med staute karer som virkelig kan kunsten å pakke varer og få dem sendt fort av sted til kundene. 

 

♥ Lalal

Kommer du til å bruke klærne selv?

SELVFØLGELIG!! Det er det ingen tvil om, så det er bare til å forberede seg på at outfitinnleggene mine fremover kommer til å bestå av endeløse mengder StyleConnection. HEHE! 

 

♥ Charlotte N

Hvordan har du fått anledning (økonomisk) til å starte nettbutikk?

Som jeg har nevnt over her, er det langt fra billig å sette i gang et såpass stor og omfattende prosjekt. Heldigvis har jeg en bank som har like stor tro på dette som meg, og etter omfattende statistikker, rapporter og budsjetter, klarte jeg å lure til meg noen kronasjer. 

Hvilken målgruppe ønsker du at kolleksjonen skal være?

Jeg vil at kolleksjonen skal passe for alle, og det å sette en aldersgrense på klærene kommer jeg aldri til å gjøre. Noen av plaggene vet jeg at mamma som er 30 år eldre enn meg kommer til å klikke hjem, og noen av dem vet jeg at lillesøsteren til en venninne på 14 kunne tenke seg. Her er det noe for alle og enhver, med andre ord. 

Hvordan opplever du risikoen rundt det å starte egen kolleksjon og nettbutikk?

Det er jo en relativt stor risiko å ta i form av at du ikke kan forutse resultatene. Jeg har jo visse prognoser som tilsier en god butikk, men jeg er ikke garantert suksess, og da kan du jo si at jeg har dratt på meg en relativt høy og uønsket gjeld. MEN.. Noen ganger må man faktisk bare tørre å gå all in. Jeg hadde aldri tilgitt meg selv om jeg ikke hadde satset på dette!

 

Ønsker dere alle en helt fantastisk dag, så skrives vi senere!

LOVE YOU ALL ♥

Annonse