Annonse

APRIL FAVORITES

Hallaisen babes ♥

GJETT hvem som er klar for å skru og få skikkelig gang på en kontorkrok da? Me, me, meeee! Jeg har omsider fått handlet et skrivebord sånn at jeg kan lage meg en liten hyggelig krok, hvor jeg forhåpentligvis kan være mer effektiv og kreativ. Mitt litte kreative hjørne rett og slett, og de som følger meg på Snapchat har fått med seg rundturen min i dag, haha.

Jeg toppet hele driten på plantasjen hvor jeg gikk til innkjøp av noen planter og en kost, så nå har jeg kostet utenfor og gjort det ganske så innbydende. Den eldre naboen som også fungerer som en slags vaktmester gliste fra øre til øre da han så meg der med kosten, og dro en vits om at han ikke trodde jeg drev med den slags. LOL! Han er jo litt morsom da.. Tannløs, skallet og morsom!

Nå ønsker jeg å vise dere mine soleklare aprilfavoritter i form av en liten kollasj. Jeg får stadig forespørsler om jeg kan lage slike kollasjer som dette litt oftere, og når det gjelder å vise frem mine favoritter er jeg ikke vond å be. Det er jo så kjekt å se at såpass mange av dere blir inspirert – da gjør jeg jo noe rett, og det gleder meg!

//Inneholder adlinks

1. Knallrosa tunica HER 2. Serveringsbrett fra H&M 3. Sunnies fra LeSpecs HER 4. Sort krakk HER 5. Putetrekk med papegøye fra H&M 6. Gul bikini HER 7. Fargerik veske HER 8. Hvite chunky heels HER 9. Putetrekk HER 10. Sort råkul stol til både inne og ute HER 11. Superskjønne slip-ons HER 12. Knallrosa skjørt fra StyleConnection HER 13. Gullringer i 3 pk. fra StyleConnection HER 14. Happy Socks fra StyleConnection HER 15. Leopard bag HER 16. Fargerike neglelakker fra OPI HER 17. Rådeilig bikini HER 18. Comfy og loose sweat fra StyleConnection HER 19. Gul bag fra Vans HER

 Nå skal jeg skru som bare pokker, herregud som jeg skal skru! Gleder meg til å vise dere kroken når jeg er ferdig, og folkens? Sånn helt på tampen..

Jeg har gleden av å gi dere 30% rabatt på ALLE varer i butikken frem til mandag. Juuuhuuu! Jeg synes nemlig at vi skal forlenge påsken litt jeg, så derfor er jeg litt ekstra snill, haha! Dette betyr også at konkurransen om en tur for to til New York fortsatt kjører! Alle som har handlet i påsken og som handler frem til 13.april, er altså med i trekningen. 

Nyt kvelden, hotties, og husk å få med dere Bloggerne på TV2 Bliss klokken 21.30!

SMASK


Annonse