ÅRET SOM GIKK

Hei igjen fininger ♥

Hvordan har dere det i dag? Noen som gleder seg til kvelden eller? 

Det er på tide med et tilbakeblikk på året som har gått, og før jeg begynte å bla meg tilbake i arkivet, hadde jeg ikke sjans til å huske hva som skjedde iløpet av de første månedene i 2013. Det er vel den største bonusen ved å blogge…At man alltid kan bla seg tilbake i denne dagboken som en blogg egentlig er, og få gleden av å titte på bilder og lese tekster som ble publisert på tidligere tidspunkt. 

 


Vi skålte oss inn i det nye året her i Hemsedal, og det ble en deilig nyttårsfeiring i ekstremt godt selskap. Det var et nytt år med en haug av nye muligheter, og da jeg var kommet i gang med 2013, var det også tid for å være med i NRK’s Forbrukerinspektørene. Jeg trosset «normalen», og melde meg ut av SATS fremfor å engasjere meg i nyttårsforsett og treningsstudio, og fulgte dette opp med å skrive et innlegg om «Drømmekroppen«. 

Jeg fikk fatt i TIDENES fineste leilighet, og flyttet fra Bislett til Løkka, noe som virkelig var ett av årets desidert beste øyeblikk. Jeg ble hekta på SnapBacks, jeg fikk gleden av å stikke innom Bestseller for å sjekke ut de kommende kolleksjonene, jeg hadde et fantstisk samarbeid med G-Sport og Pepsi, det var masse snø, og jentene tok turen til Grefsenkollen for å hygge med Red Bull Sparkstøtting Supercross. Jeg gjorde et intervju i magasinet Spirit, Belinda hadde bursdag, det var tid for L’oreal Bloggers Battle hvor en av dere kunne vinne en make over dag sammen med meg, og det var også tid for Vixen Blog Awards. 

Jeg inviterte fire av dere til Stylingdag hos ONLY, og jeg dro også til Budapest med Dennis. I tillegg ble det en tur til London med Betty, jeg arrangerte pizzakveld i samarbeid med Peppes Pizza, hvor jeg hadde med meg 14 blogglesere, det ble vår i luften, og jeg holdt foredrag på et Malene Birger Event. Her snakket jeg om jobben bak StyleConnection, og hele foredraget kan dere lese HER

Høydepunktet var garantert turen til Hawaii, og minnene herfra får meg til å glede meg enda mer til den samme turen i februar. Det var tid for påske og godstemning i Hemsedal, samt jentetur til Trondheim med Camilla og Christina, hvor vi i tillegg til å besøke Nina, virkelig fikk svingt oss og hygget sammen. 

De første tre månedene var altså ekstremt fine, men samtidig relativt turbulente grunnet alt virrvarret med Dennis. Heldigvis har vi jo alltid hatt en fin tendens til å finne tilbake til hverandre etter hvert eneste brudd. Heheh!

 


Våren satt sitt inntog for fullt, Belinda og jeg var bidragsytere i en dokumentar på P3, og jeg deltok i Verdens Rikeste Lands direktesending på nettopp P3. Vi fikk festet godt fra oss, jeg fikk gleden av å dra til Madrid med OPI, det var duket for både pressedag hos Bestseller, samt hos Storheil Agenturer. Belinda og jeg hygget max i Stavanger hvor vi også fikk føle på den deilige sommeren, og det var i tillegg tid for en real piratfest. 

Vi fikk kost oss med årets første utepils, det var duket for Stavanger Live, Gullruten i Bergen og selvfølgelig den storslagne ELLE festen. Jeg fikk en fantastisk tatovering på låret, det var tid for en nydelig 17.mai feiring, jeg ble rørt til tårer da min venninne i Bergen giftet seg, og sist men ikke minst… Det var tid for å dra til Malaysia hvor Robinsonekspedisjonen skulle spilles inn. 

Steike for noen måneder!


Vi kom tilbake fra Robinsonøyen, og kunne glede oss over god mat og ferie. Den begynte i deilige Stavanger hvor vi også gikk løs på Preikestolen, og dette må ha vært mitt mest sporty øyeblikk i hele 2013. Hahahh!

Turen gikk videre til vakre Rosendal, deretter til Oslo, og vips så var Dennis og jeg godt plassert i Spania, hvor vi ble værende en hel måned. SÅ deilig men allikevel litt i lengste laget. Det var duket for Copenhagen Fashion Week med Stine og Betty, jeg kunne endelig avsløre min deltakelse i Robinsonekspedisjonen, jeg hadde bursdag og TIDENES feiring, og på sensommeren hadde jeg gleden av å se enda en flott venninne gifte seg.

Jeg var med på en festlig fotoshoot, det var tid for premierefest, jeg dro til Kristiansund for å være konferansier på Trend Dagene, og jeg var også med i en av TV2 sine «Ettermiddagen»- sendinger. Jeg skrev et tankevekkende blogginnlegg, jeg dro til Århus for å feire verdens skjønneste Betty, og jeg arrangerte i samarbeid med Urban en herlig shoppingkveld på Urban Karl Johan. 

Hektiske men samtidig deilige måneder, som fløy altfor fort forbi! 

 

«Jeg sitter her på kjøkkenet med en god og varm kopp kaffe, og i dag koser jeg meg litt ekstra mye. Det er 1.oktober, vinteren er like rundt hjørnet, det er bare to måneder til vi går inn i julemåneden, og tiden fremover kommer til å bli skikkelig koselig«

Det føles som det var i går jeg skrev denne setningen, og jeg kan faktisk bare ikke forstå at julen allerede er over. 

Etter mye frem og tilbake ble det omsider Dennis og meg? Sånn på EKTE, og jeg har aldri opplevd en sterkere kjærlighet. Endelig føltes det 110% riktig, og dette fikk jeg frem i DETTE blogginnlegget. Det ble mange fine Stavangeturer, jeg ble virkelig en kjærestejente for fullt, det ble høst i luften, jeg gikk i gang med et nytt tatoveringsprosjekt, og jeg fikk festet skikkelig med chicksa. 

Det var tid for en fantastisk og magisk USA tur med Stine, jeg koste meg gløgg i Trondheim med Betty og Dennis, og jeg fikk den gledelige nyheten om at jeg var semifinaslist i Vixen Blog Awards. Det ble kaldere i luften, Betty og jeg koste oss i Oslo hvor julestemningen også snek seg innpå oss. Det var duket for juleverksted og ikke minst et heidundrandes julebord, både med jentene og med familien. Dennis og jeg koste oss i Bergen, jeg hadde TIDENES kveld med bergensergjengen, og vips, så var det julaften. Julekvelden var magisk og nydelig, gavene var midt i blinken, jeg fikk én dag med den fantastiske kjæresten min i Stavanger, og plutselig gikk turen til Hemsedal for en siste nyttårsfeiring her oppe med jentene, og nå er altså dagen her?

Årets siste dag som skal nytes med de aller beste venninnene mine. Jeg gleder meg, selvom det føles veldig feil å ikke gå inn i det nye året med Dennis. Heldigvis ser jeg han allerede om to dager, og det skal bli så sinnsykt herlig å gi han et litt forsinket nyttårskyss. 

Alt i alt har 2013 vært minnerikt og helt vidunderlig. Jeg har lært masse, spesielt om meg selv, og det aller største som har hendt er vel at jeg virkelig har forandret meg, og at jeg for første gang i livet er skikkelig klar for å slå meg helt til ro. Jeg har aldri vært mer forelsket, jeg har aldri hatt det bedre, og det har aldri vært kjekkere å oppdatere dere enn nå.

Tusen takk for et fantastisk år, kjære blogglesere. Dere er en inspirasjon til tusen, og jeg gleder meg til et nytt og herlig år sammen med dere. Jeg håper dere får en nydelig kveld, og en helt fabelaktig nyttårsfeiring. Husk at jeg er veldig glad i dere, og at jeg setter uendelig stor pris på dere.

Happy New Year ♥

Image and video hosting by TinyPic