ÅRETS BESTE DAG

Hurraaaa for gårsdagen, vakre venner! Og happy FriYAY ♥

Det ble en vidunderlig feiring i går, og heldigvis viste hovedstaden seg fra sin aller beste side. Strålende sol, og perfekt bunadstemperatur. Heldige oss! Tradisjonen tro, inviterte vi inn til 17.mai-frokost her hos oss, og vi kunne ikke fått en bedre feiring. Den største forskjellen fra tidligere år, var gjengen vi feiret med. I år er det nemlig mange som har smårollinger, og som derfor har funnet andre måter å feire på. Prosecco klokken 11.00, er byttet ut med brus og eggeløp, så i år samlet vi fine folk fra litt ulike gjenger, som enda ikke har startet på familielivet, haha. Setare, Mia og jeg var vel de eneste fra gjengen vår her i Oslo, men jaggu ble vi så mange som 8 jenter likevel. Dennis inviterte sin gjeng med følge, og Setare tok med seg noen fra sin andre gjeng, og vips så var vi 12 gladlakser på fest. Nye vennskap ble stiftet, og miksen av folk kunne ikke blitt bedre. Fantastisk!

I nesten fem timer hygget vi her i hagen, med deilig mat og noe godt i glasset. Deretter tuslet vi nedover mot Youngstorget, hvor vi tok turen innom en nyåpnet bakgård med god musikk og enda bedre øl. Jeg koste meg glugg, og noe av det som gjorde feiringen komplett, var alle dere herlige mennesker som kom bort for å slå av en prat. Det var virkelig noen gode samtaler jeg fikk med både blogglesere, og med andre som hadde fulgt med på Camp Kulinaris, og jeg setter altså bare så ufattelig stor pris på at dere kommer bort for å si hei.

Etter et par timer gikk Setare, Mia og jeg opp til Justisen hvor vi møtte Ida, og her fikk vi danset litt fra oss, før vi dro tilbake til cribben. At man kjenner en slik feiring på kroppen er det ingen tvil om, og jeg var ferdigfestet like før klokken 22.00, haha. Helt innafor, spør du meg!

Nå gjenstår en tredje runde i oppvaskmaskinen, før sporene etter gårsdagens festligheter er helt borte. Setare er på vei bort hit for å spise litt rester sammen med oss, og deretter blir det 100% chill ute i hagen. Det er sommer, sol og helg – NYYYYT, fininger! ♥