ÅRETS BESTE DAG

God morgen godtfolk ♥

Hadde dere en fin dag i går? Det håper jeg, og det skal jo godt gjøres at selveste 17.mai ikke slår godt an, eller hva? 

Vi koste oss gløgg ihjel med deilig frokost, 17.mai sanger som jeg selvfølgelig hadde printet ut til alle på forhånd, sprudlende bobler, latter, dansing og generelt sinnsykt god stemning. Det ble visst bare ett blogginnlegg i går, men jeg regner med at de aller fleste var mer opptatt av å kose seg i sosialt samvær, enn å sitte klistret til datan’n. Hehe. 

Vi begynte altså med frokost her i party cribben, som nå har blitt en tradisjon, før vi dro bort til Solliplass for å skåle og danse med hundrevis av bunadskledde mennesker. Herreguuud så GØY! Etter danceoff ble det middag på Aker Brygge i strålende solskinn, før vi danset oss videre til Stratos og deretter Rockefeller. I 24 grader kunne vi ikke hatt det bedre, og sloknet før midnatt da vi var fullstendig gåen etter over 12 timer med fest. Jeg ELSKER 17.mai, og jeg ELSKER de nydelige venninnene mine. FOR en dag! 

Solen skinner i dag også, og vi skal snart stikke ut i parken for å reparere etter gårsdagen. Endelig har sommeren kommet til Oslo, og livet kunne faktisk ikke vært bedre!

Nyt dagen så lenge, så skrives vi litt senere. Jeg har en konkurranse på gang, som jeg tror dere kommer til å like. Wuuuhuuuu!

SMASK ♥