ÅRETS FØRSTE…

Endelig… Nå er våren like rundt hjørnet, og den smakebiten vi fikk i dag var sårt tiltrengt. Kjære vår, herregud som vi har savnet deg! Å tilbringe store deler av påsken i en stille hovedstad er helt vidunderlig, og vi storkoste oss begge to i solsteiken litt tidligere i dag, med årets første utepils. Tenk det – nå går det faktisk an å nyte en kald blonde utendørs – innpakket i pledd, riktignok.

Grünerløkka i mitt hjerte! Det er derfor jeg elsker å bo der jeg bor – rett og slett fordi Oslos koseligste strøk ligger en bitteliten spasertur unna leiligheten. Vi bor jo i grunn midt i suppen, men likevel akkurat nok tilbaketrukket fra folkemengde og trikkespor. I dag var det rolig stemning på Løkka – rolig og glad. Det ser i hvert fall ut som at de som tilbringer påsken i hovedstaden koser seg glugg ♥

I morgen reiser vi som sagt til elektriske Tokyo! Jeg tror seriøst at jeg aldri før har gledet meg så mye til en reise – vi snakker TOKYO, liksom! Det er jo helt vanvittig ♥ Kameraet kommer til å gå varmt den neste uken, og jeg håper dere gleder dere like mye som meg til bildedryss og daily vlogs. Dette blir så BRA!

Nå gjelder det å finne frem det sjukeste vi har i garderoben, og sette i gang med pakkingen. Er det ett sted fargerike klær og ellevill mønstermix hører hjemme, så er det jo i Japans sprudlende hovedstad – juuuhuuu!

Hvordan har fredagen behandlet dere? Har dere hatt en bra dag?