ÅRETS FØRSTE JULEMARKED

Nå har regnet og mildværet takket for seg, og blitt erstattet med minusgrader og muligens litt snø i sikte. Det er jo ikke til å stikke under stol at det blir mer julestemning med kuldegrader, enn når gradestokken viser 7 varme, og regnet høljer ned!

Tidligere i ettermiddag – etter et møte i sentrum, tuslet vi bortover til julemarkedet på Youngstorget. Nå syntes vi at det var på tide å få litt julestemning også utenfor husets fire vegger. Vi satte oss ned ved bålet og hygget med øl og gløgg, før vi gikk hjemover i det deilige vinterværet. Jul i Vinterland er definitivt høydepunktet, men det velger vi å utsette litt til. Det er fint å fordele de mange sjarmerende markedene utover desember, sånn for å oppnå max julefølelse!

•          •          •          •          •

•          •          •          •          •

Til helgen får jeg besøk av to venninner fra Bergen – Caroline og Miriam ♥ Jeg gleder meg sånn til å se dem igjen, og ikke minst til å sørge for at de får så mye julestemning som overhodet mulig, haha! Ingen skal reise hjem herfra uten å kjenne julen på kroppen, så nå skal jeg svinge meg med mopp og støvsuger, og sørge for at det er strøkent her til de kommer på fredag.

Jeg har også gang i et realt klesvaskebonanza samt rydding i skuffer og garderobeskap. Nå har vi klærne våre litt spredt, og i stedet for at både mine og Dennis sine klær befinner seg i både mini walk-in og i skapene på soverommet, tenker jeg det kan være fornuftig å samle mine klær på ett sted, og Dennis sine klær på et annet. Det er i hvert fall målet for kvelden! Og vet du hva? Ryddeånden er over meg, så nå gleder jeg meg til å komme i gang – hurra!

Hva gjør du i kveld, fining?