ÅRETS FRESHESTE JULEKALENDER

//Reklame for Makestyle

Ho ho ho fra et snødekket landskap på Snarøya. Jeg er så deppa over at snøen skal regne bort allerede i morgen, for da kommer plussgradene tilbake – hele 8 grader skal det bli, og det var ikke akkurat en del av planen min, hah! I min lille fantasiverden skulle jo snøen ligge helt til julaften, men jul skal det bli uansett, og nå er det søren meg bare 8 dager til 1. desember og den første luken i adventskalenderen. I år er det denne her som gjelder – en fantastisk kalender for alle sminkelovers, med FULL SIZE sminkeprodukter!

Dennis og jeg har åpnet et par-tre luker bare for å se hva vi kan forvente oss, og jeg må si at dette var så spennende og så stor stas, at jeg nesten ikke klarer å vente til å åpne de resterende lukene, haha. Vi viser noen av produktene i denne videoen, som vi håper vil falle i smak.

Rabattkoden: KRISTINJUL gir 15% avslag i pris på denne herligheten, og Makestyle garanterer levering innen 1. desember – hurra!

Det er også på tide med en aldri så liten konkurranse, er dere ikke enig? Trykk på «skal» på Makestyle sitt Black Friday Event HER, og bli med i trekningen av den fantastiske krølltangen MAST Vol. 2 til en verdi av hele 1.299,- ♥ Vinneren annonseres på fredag!

Nå skal jeg snart sette kursen innover mot sentrum, og om en drøy time skal jeg møte jentene til øl og stand up – dette blir så kjekt ♥ Har dere noen kjekke planer for kvelden, fininger?

Suss og klem