ÅRETS HØYDEPUNKT!

God morgen, og god mandag ♥

Det ble et ufrivillig fravær fra meg i går, men dagen ble dessverre tilbragt i kø på vei hjem til Oslo, og da vi omsider kom frem var det sofa og Prison Break som stod øverst på to do-listen, hehe. I dag, derimot, er jeg back on track, og tenkte å kickstarte dagen med bilder fra lørdagen.

Palmesus er jo digg i seg selv, men det som faktisk er det soleklare høydepunktet, er MTV Bomb The Beach – en privat strandfest i regi av MTV, som holdes i og utenfor en av Kristiansands flotteste villaer! Her snakker vi day party, noe vi alle synes er supermoro – for hva er vel bedre enn å danse i solsteiken med en haug av gode venner? Åh! Dj’en spilte de diggeste låter mens vi danset rundt i sanden, før vi ble kjørt tilbake til festivalen i båt. Der var det duket for min all time favorite – Gabrielle, som kjørte det så til de grader opp på scenen! Jeg tror faktisk ikke det finnes en artist som har en bedre tilstedeværelse enn nettopp Gabrielle, som klarer å få med seg publikum på en helt fantastisk måte. ALLE sang for full hals, og alle hoppet av begeistring – love it!

Alright, det er på tide med et nytt bildedryss, hurraaa!


Jeg lengter tilbake til helgen, ass – en helg som ikke kunne vært mer perfekt!

Nå sitter jeg og slurper i meg dagens første kaffekopp, før vi må pakke kofferten på nytt, og sette kursen mot Gardermoen. Vi skal ut på nye eventyr, og i dag er det Helsinki som står for tur – moro! Sees senere, fininger ♥