ÅRETS SISTE LØRDAGSLISTE

En riktig god siste lørdag i 2018 ♥

Her kommer en liten oppsummering av uken som veldig snart er over…

Ukens mål: 

Nå når Dennis er tilbake i Stavanger, er målet å bruke tiden på å komme helt i mål med ryddeprosjektene mine. Det er ingenting som føles deiligere enn å starte et nytt år med orden i skuffer, skap og garderobe, så nå gjelder det å brette opp ermene og sette i gang!

Ukens låt: 

Jeg er ikke ferdig med julemusikken riktig enda, og en av de skjønneste julesangene – som også har gått på repeat denne uken, er «Grown-Up Christmas List» … Åh, den er så fin!

Ukens tilbakeblikk: 

Fy søren… Tenk at vi var på vei til Las Vegas på denne tiden i fjor? Vi holdt i hvert fall på å pakke koffertene, og var dønn klare for avreise. Det ble en nyttårsfeiring utenom det vanlige, for å si det sånn – og en av de aller beste nyttårsfeiringene gjennom tidene.

Ukens beste oppskrift: 

Det er uten tvil denne! Ingen jul uten – og jeg gleder meg allerede til å lage enda flere neste jul.

Ukens film: 

Åh – «Pretty Woman» … Det er og blir en av mine favoritter, og det var så kjekt å se den igjen tidligere i uken.

Ukens «på ønskelisten» : 

Jeg har innsett at det vakre spillbordet vi arvet av besteforeldrene til Dennis, dessverre er i minste laget som spisebord. Det fungerer utmerket når det bare er oss to, men det blir for lite når vi inviterer gjester til middag. På ønskelisten står derfor et nytt spisebord – og aller helst et sånt som ileggsplate som kan bli større hvis behovet er der. Spillbordet skal uansett få en annen hedersplass her i cribben, for det er faktisk noe av det fineste og mest spesielle vi har!

Ukens tanke: 

Jeg begynner å lure på om vi har lokket alle fuglene i Oslo til bakgården vår, haha. Nå tar det seriøst helt av ute i hagen, og man kan faktisk høre dem på flere meters avstand. De har jaggu blitt en egen turistattraksjon blant naboene, men så er jo spørsmålet om naboene synes det er like hyggelig som oss!? Haha!

Ukens craving:

Det kommer vel kanskje ikke som noe sjokk at marsipankulene har vært ukens craving… Det er snart helt tomt, og det sjuke er jo at jeg mer eller mindre har spist de noen-og-seksti kulene selv, haha.

Ukens motivasjon: 

Jeg kjenner at jeg blir litt motivert av at vi snart entrer et helt nytt år. Et nytt år for meg er blanke ark og en helt ny motivasjon… Man får liksom en ny sjanse – en sjanse til å gjøre det bedre enn i fjor, og jeg gleder meg!

Ukens mest leste innlegg:

Var innlegget «Driving home for Christmas» ! Generelt sett har alle innlegg som har med jul å gjøre vært ganske så poppis, og det er skikkelig hyggelig. Jeg håper i hvert fall at jeg har skapt mye julestemning gjennom innleggene i desember.

Ukens julekort: 

Da jeg gikk i postkassen i går, var det noe helt annet enn regninger som ventet på meg… Der lå nemlig et julekort fra selveste Statsråd Helleland, og da kan man ikke unngå å bli bittelitt stolt. At jeg har gjort noe riktig i 2018 er det i hvert fall ingen tvil om! «Det Kongelige Barne- og Likestillingsdepartement» … For en ære!


Okei, da er det vel bare til brette opp disse ermene jeg prater om leger oppe i teksten. Nå skal svetten renne og jobben gjøres grundig! Gleder meg!

Hva står på deres plan i dag, skjønninger?