ÅRHUS STREETART

Yo darlings ♥

Det er fortsatt søndag, og vi har lagt oss godt tilrette på sofaen etter en brunch som på ingen som helst måte stod til forventningene. Halvferdig eggerøre og syyykt dårlig service satt en liten demper på morgentimene, spesielt siden formen var såpass dårlig, men nå har vi det litt bedre. Vi sitter i sofaen med hver vår mac på fanget, bordet foran oss er fyllt opp av smågodt og chips, Sex and the City surrer på TV’n og selvom vi er rimelig hungover, har vi det faktisk skikkelig fint akkurat nå. Dagen derpå funker så sinnsykt mye bedre når man er flere i samme båt, og ikke minst når man tilbringer den med bestisen. 

Kvelden i går, ja… Hhahahah, FOR en kveld! 

Feiringen startet med piker, vin, middag og sang, og eskalerte så til de grader etter midnatt. Da satt Betty shotsene på bordet, og vi tok både knekken på literen med livsfarlig glede, og annet moro som stod lagret i kjøleskapet. Konfettien danset på lik linje med oss, og da klokken nærmet seg halv tre sjanglet vi ut av dørene og videre til disco. Musikken var fantastisk, og vi ble vel egentlig bare stående på dansegulvet og «slut droppe» som det heter så fint.. Dere vet når man på en sånn småsexy måte setter seg ned på huk, og liksom humper opp og ned… SÅNN, var det, men det var ikke sexy på noen som helst måte, og det er jo ikke pent med chicks som desperat prøver å vise noen superhotte dance moves mens svetten renner fordi danseøkten virker mer som en treningsøkt. Fiiiint med GOD kondis! Eh, jaddaaa… I femtiden i morges avsluttet vi festen med en real burger fra McDonalds og selvfølgelig noen chilli cheese tops, før vi kollapset og forsvant inn i drømmeland. Perfekt bursdagsfeiring!

Som lovet viser jeg dere her noen friske bilder fra all den herlige street arten her i Århus… Sååååå inspirerende!

SOM jeg elsker Århus, og om ikke lenge skal vi prøve å komme oss ut enda en gang, ta en kaffe i solen, kvikne litt til, og forhåpentligvis bli litt finere i formen. Hhehe.

Hva med dere, rockestjerner? Har dere noen juicy historier fra i går? 

SMASK ♥