Annonse

ARRIVED IN TIME

Yo, yo, yoooo ♥

Det er helg, jeg teller ned dagene til jeg ser Dennis igjen, og ikke minst til avreise, og kan i tillegg glede meg over at denne bikinien har kommet frem i tide. Når huden går fra vintergrå til sommerbrun, blir denne smashing hot, I HVERT FALL i solnedgangen med en paraplydrink i hånden, solbrillene på nesen, og halvtørt hår etter plasking i saltvann. Åååå så mange fine bilder jeg ser for meg nå! Hellooo summer, I’m so, soooo ready!

Men denne bikinien, altså… Sant den var fin?

Buy it HERE.

Jeg har forøvrig kommet meg hjem fra en herlig og hektisk dag ute i felten, og sitter nå godt plassert i sofakroken. I dag skal jeg bare nyte fredagen inni varmen, for ikke pokker om jeg beveger meg utenfor døren i disse enorme snømengdene. KUN når jeg skal kjøpe godis, selvfølgelig. Heheh. 

Hva er planen for kvelden? 

Skrives senere, skjønninger ♥

Annonse