Annonse

ARRIVED

Juuuuhuuuu!

Jeg har kommet meg vel frem til deilige Kristiansand, og det er søren meg ikke bare jeg som har kommet hit.. SOLEN har også meldt sin ankomst, og på veien nedover gikk det fort fra minusgrader til pluss ti. TI plussgrader.. Skjønner dere eller? TI varmegrader? Jeg dør av lykke.. Sol, varmegrader, Kristiansand og Belinda. Halleluuuja!

Scandic Bystranda sponser meg med overnatting denne gangen, og ut i fra bildene under her kan vi vel alle bare være enige i at jeg har det som plommen i egget. Med havutsikt og freshe omgivelser kommer oppholdet til å bli komplett, og jeg klarer nesten ikke å vente med å ta fatt på dagen, HURRAAA! 

Herlige lørdag ♥

Men folkens? Ser dere noen kjente fjes i dagens VG i dag eller? I forbindelse med morsdagen i morgen har VG laget en sak som omhandler de vakre mødrene våre, og her forteller jeg litt om mamsen min og hvorfor hun er mitt aller største forbilde ♥

Anywho, nå er Belinda lei av å vente på meg, så nå legger jeg bort dataen for noen timer mens vi hygger MAX. FOR en dag, FOR en lørdag! Nyt den, vakre venner. Dere rocker big time!

SMASK

Annonse