Annonse

VÅRT SJUKE SAMFUNN

//I samarbeid med Asan

Hver eneste dag blir flere titalls tusen ungdommer og barn eksponert for reklame for plastisk kirurgi, og enda en gang sitter jeg her og rister på hodet over hvor sjukt samfunnet vårt har blitt. Hver eneste dag blir unge gutter og jenter ned i 8-års alderen eksponert for lepper som svulmer av restylane, brazilian buttlifts, botox, silikon, opererte underliv, implantater i kinnben, fettsugde lår, og gudene vet hva, og her sitter vi og bare lar dette være en «naturlig» utvikling.

De største og mest innflytelsesrike bloggerne legger seg titt og ofte under kniven, og deler med glede sine tips, erfaringer og rabattkoder. De er rett og slett vandrende reklameplakater for plastisk kirurgi… Noen går i detalj, mens andre utfører inngrep i det skjulte, for så å si at tre uker på trening er veien til Kardashian-rumpe. Unge jenter står i kø for et par sprøytestikk i overleppen, mens små barn kommer hjem og ser seg i speilet, mens de allerede som 8-åring leter etter feil ved sitt utseende. De ønsker seg store lepper og digre rumper – akkurat slik som hun bloggeren på topplisten, eller hun der de så på et YouTube-klipp.

Det er søren meg ikke rart at ungdommen i dag sliter med dårlig selvtillit, og derfor er jeg så innmari glad for at det faktisk finnes en del fantastiske damer der ute, blant all plastikken, som fronter det ekte og naturlige, som snakker høyt om dette og som setter ned foten. Jeg er også evig glad for Sunn Fornuft Plakaten, og Sunn Fornuft prisen som jeg var så heldig å vinne i fjor.

Det var et stort øyeblikk for meg – jeg ble så innmari rørt av hele seansen, og premien jeg fikk med meg hjem, har blitt en viktig påminnelse om at jeg aldri skal stoppe å kjempe for at alle jenter og gutter der ute, skal føle seg bra nok som de er – helt ekte og helt naturlig. Jeg fikk rett og slett utdelt en gullvagina for mitt arbeid med med å rette fokus på bedre selvtillit og positivt kroppsbilde, og det er noe jeg skal fortsette med!

Premien jeg fikk utdelt var den fantastiske gullvaginaen, som er utviklet av Asan Intimvask i samarbeid med Ilda Design – et fantastisk smykke som jeg stolt bærer rundt halsen. Asan er sponsor av Sunn Fornuft prisen, og smykket skal rett og slett gjøre stas på alle som gjør deg stolt av å være dame – på alle de tøffe kvinnene der ute som tør å snakke høyt om det som kan være vanskelig å snakke om, og som slår et slag for kvinnekroppen og vår fantastiske vagina. Den er nemlig innmari fin, uansett hvordan den ser ut – vi skal elske den, ikke være flau over den! Målet med gullvaginaen er rett og slett å fremme gode forbilder, som gjennom å gå foran kan gjøre det enklere for andre å følge etter. Jeg er virkelig stolt eier av dette smykket!

Jeg elsker denne kombinasjonen av Asan Intimvask og Gullvagina – det er rett og slett en perfect match, og før jeg skal dele en skikkelig gladmelding med dere, ønsker jeg å dele noen positive gloser omkring Asan Intimvask, siden jeg er storforbruker og fan.

Jeg ble så lykkelig da intimserviettene ble lansert – endelig var det noe man enkelt kunne ta med seg i vesken for å friske seg litt opp nedentil. Jeg var liksom litt ekstra trygg om de var med meg i partyvesken, og enda tryggere om de ble med meg på tur. Den dag i dag reiser jeg ikke et sted uten et par pakker med Asan Intimvask – de er jo så smarte når man er ute for å utforske verden, eller når man skal utforske Norge i en seilbåt.

Dere aner ikke hvor glad jeg har vært for å ha intimserviettene innen umiddelbar nærhet når jeg har vært ombord i en trang båt. Det har jo blitt lite dusjing, for å si det sånn, og da har det vært så vidunderlig at jeg alltid har kunnet holde meg fresh down under med Asan. Asan intimservietter er søren meg LIVET, og noe jeg aldri i mitt liv kommer til å slutte å bruke. De er med meg her i USA, og blir selvsagt med meg på båten når vi går løs på neste etappe!

I dag er Asan så gavmilde og gode – jeg får nemlig lov til å dele ut en #gullvagina her på bloggen, og den vil jeg gi til en kvinne som virkelig fortjener det. Nå er det altså opp til dere å nominere positive og uredde rollemodeller som tør å stå opp for det de tror på! Kanske det er en venninne av deg? En mor, søster eller kollega? Skriv hvem du ønsker å nominere og hvorfor (trenger ikke fullt navn) her i kommentarfeltet, så trekker jeg en vinner om 1 uke fra i dag.

Stå på, jenter. Jeg heier så vanvittig på dere alle sammen!!!

Annonse