ASK ME ANYTHING

Hei igjen, verdens fineste lesere ♥

Jeg er fortsatt hoppende glad og lykkelig, og det er bare så vanvittig herlig å lese de fine meldingene fra dere som tikker inn i både kommentarfeltet, og i innboksen på facebook. Jeg svever, og kommer til å sveve en stund, for å si det sånn. Hheeh. 

Det er mange som etterlyser en ny spørsmålsrunde, så da kjører vi på. Jeg ser at flere av dere har spørsmål omkring både kosthold og innkjøp, kjærlighet og jobb, så da er det rett og slett bare til å spørre i vei. Mye har jeg jo egentlig vært inne på tidligere, men det kan jo være kjekt med noen oppdaterte svar. 

Jeg skal prøve å svare på spørsmålene allerede på søndag, og jeg skal gjøre mitt beste for å gi dere svar på alt dere måtte lure på. 

I kveld får jeg venninnebesøk, og sammen skal vi kose oss med god kvelds og jentesnakk. Perfekt dagen derpå, selvom jeg enda ikke har ryddet opp gårsdagens sminke og høye hår. Litt tegn på festlighetene skal det jo tross alt være. Heheh. 

Gleder meg til å gjennomgå spørsmålene deres, og så vil jeg ønske dere en vidunderlig torsdagskveld ♥

SMASK