Annonse

ASK ME ANYTHING

Happy Sunday, boys ‘n’ babes ♥

Har stormen passert uten å etterlate seg for store skader? «Nina» var jo helt vill, og her på Geilo fikk vi også føle litt på kreftene hennes. Vi skulle nemlig opp på Dr. Holms for å feire i går, og snøstormen som herjet utenfor da vi skulle inn i taxien var jo helt insane. Litt morsomt var det jo, men da taxien kjørte seg fast på veien tilbake ble det litt kaotisk, haha. 

I går, dere.. Fy søren for en kveld.. Nydelig 4-retters meny med god vin og godt selskap, og tror dere søren meg ikke at selveste Wenche Myhre dukket opp like før desserten for å holde en aldri så liten intimkonsert for oss? Å herreguuuud.. I et øyeblikk der trodde jeg at jeg skulle dø.. SÅ starstrucked ble jeg, for Wenche Myhre er søren meg en legende og en heltinne. Jeg ELSKER henne!! Det skjønner dere i den lille filmsnutten under her, haha!

I dag svipper jeg innom dere i form av en liten video.. Det er nemlig flere av dere som etterlyser en spørsmålsrunde, så da tenkte jeg å kjøre på med en sånn en, hurra!

Så.. 

Da er det bare til å spørre i vei, og så skal jeg som sagt svare ila uken på en video. Det er jo så mye lettere å få frem utfyllende svar når man snakker til et kamera..

Nyt dagen, fininger. Så skrives vi fra Oslo ♥ Takk for at dere er så himla fine. Jeg er så glad i dere, og setter uendelig stor pris på dere!!

SMASK

 

Annonse