AT THE BEACH

Hei igjen, fininger ♥

Her kommer altså en liten oppdatering fra de tre timene vi oppholdt oss på stranden tidligere i dag, og jeg kan med 100% sikkerhet si at dette blir den første, siste og eneste oppdateringen fra beachen. Det som riktignok er positivt med stranden her i Albir er jo at det ikke er sand her, men rullesteiner, og siden jeg HATER sand, passer jo dette perfekt. Bare så synd at vi mest sannsylig ikke drar tilbake, siden vi hater å ligge å sole oss begge to, og heretter blir det nok en halvtime her og en halvtime der ved bassenget i stedet. Hhahaah, ikke akkurat de villeste strandløvene her i gården, og dagens høydepunkt var da klokken bikket ett, og vi kunne gå tilbake til hotellet. Hjelpes!

For de som lurer har jeg i dag hatt på meg den nye bikinien fra New Yorker, som jeg har skikkelig sansen for. Alt med spreke farger er jo LIVET, og det var jo også grunnen til at jeg i en noe bedugget tilstand var helt nødt til å kjøpe denne nye superfestlige kulepennen, på en sjappe nedi gaten. Hhaah, den passer jo meg perfekt!

Nå skal vi gjøre oss litt fine etter en real powernap, og skal om ikke så altfor lenge gå ut å spise. Deilig!

Nyt kvelden så lenge, og så kommer svarene på spørsmålsrunden litt senere eller iløpet av morgendagen…

LOVE YOU ALL ♥