AT THE BEACH

Hei igjen, skjønninger. 

Folkens? SE på det her… Hvis ikke dette er paradis, så vet ikke jeg… 

Dagen i går gikk altså med til en fantastisk tur til North Shore. Her ble vi liggende å slikke sol, og kose oss meg Corona til langt ut på ettermiddagen, og i dag er jeg skikkelig svidd. Det er jo superhot når du har glemt å smøre deg med solkrem enkelte steder på kroppen, som resulterer i noen knallrøde områder her og der. Som f.eks nedover hele høyre siden av puppen og magen, på det venstre håndleddet, rundt hele bikinitrusen og på halve ryggen… Digg! 

Vi har i dag forflyttet oss fra strand og sand, til takterrassen med basseng hos Morten og Caspar. Jada, for i leilighetskomplekset hvor de bor, er det søren meg basseng i toppetasjen… Kjenner at jeg begynner å utvikle en mild form for høydeskrekk, sånn med tanke på at det er 39 etasjer ned til steinhard asfalt, men FOR en utsikt da gitt… Og i tillegg har jeg WiFi, og da får jeg jo blogget, og det er jo kjempekjekt. Får jo panic hvis jeg ikke klarer å holde dere såpass mye oppdatert som jeg så gjerne har lyst til. Hehe. 

Se på disse deilige mannfolkene her, da! Mitt absolutte favoritt-par i hele denne vide verden ♥

Alright, tilbake til solingen som by the way er sånn ca. det kjedeligste i hele verden. God jeg har både dere og Kine som utgjør perfekt uderholdning… 

Løøøøøv ♥