ATTITUDE TATTOO

Hallaisen Rockestjerner ♥

Jeg er ganske sikker på at ingen av dere har en like smertefull mandag som meg, for jeg har nemlig siden 12 i dag sittet godt plassert i solen på Attitude Tattoo Studio, og etter litt over fire timer med nålen mot huden, begynner man å kjenne det. Heheheh… No pain, no gain sa du? 

Attitude, faktisk! Det mest fantastiske har skjedd, skjønner dere, og det er at Christine som tatoverer meg har flyttet til Oslo, og begynt å jobbe på Attitude, som er et av Norges aller beste tattoo studioer. Jeg er så glad for at det ikke lenger er totalt fem timers reisevei, SELVOM jeg kunne kjørt i tre døgn i strekk, BARE for å bli tatovert av Christine. Råere dame finner man faktisk ikke, og nå holder hun til min store glede altså til i Pilestredet. HURRAAAA!

Nå har vi en bitteliten pause, så da benytter jeg selvfølgelig anledningen til å dele noen stemningsbilder med dere. Det er jo så sinnsykt fresht her, og man kan ikke annet enn å digge omgivelsene.  

Tatoveringen nærmer seg helt ferdig, og HERREGUUUUD så fin den blir. Juuubiiiii! Et par timer igjen nå, så er vi good to go ♥

Hva driver dere med i dag da, darlings? Hatt en fin mandag så langt?

SMASK