Annonse

AULD LANG SYNE

God morgen ♥

Håper dere har sovet godt og at dere er klar for en ny og forhåpentligvis nydelig dag. I går falt snøen i Oslo, og da kjente jeg at julestemningen snek seg innpå meg. Stine og jeg var i går kveld ute og hygget med pizza og øl i den superhyggelige kjelleren på Villa Paradiso, og da vi gikk utenfor for å gå hvert til vårt og gi hverandre en juleklem, lavet snøen ned.. Så magisk!

Nå sitter jeg på kjøkkenet med levende lys og deilig kongerøkelse som har spredd seg utover i rommet, mens jeg ser bort på dette juletreet vårt og pakkene som har blitt lagt under. I går fikk jeg nemlig både kjøpt et par pakker og i tillegg pakket dem inn, og selvom de skal bli med til Bergen i morgen, måtte jeg liksom bare legge dem under treet for den ultimate julestemningen. Når man i tillegg hører på Auld Lang Syne av Mairi Campbell, den versjonen som spilles i Sex and The City på nyttårsaften vet dere, nei da kan man ikke unngå å føle på den deilige stemningen. Dette må være den fineste julesangen som finnes.. Jeg kan høre den om og om igjen uten å bli lei, og går rett og slett inn i et drømmende modus hvor alt er så fantastisk som det kan bli. 

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg drømmer meg inn i nyttårsepisoden av Sex and The City, hvor Carrie løper bort til Miranda på høye hæler for at hun ikke skal være alene på årets siste dag, hvor Charlotte sitter høygravid med den fine familien sin, og hvor Samantha og superhotte Smith skåler med bobler foran en peis iført matchende paljettblazere, haha.. En av mine soleklare favorittscener fra den deilige serien!!!

Men dere? Hvilken julesang er deres favoritt? Det er jo så kjekt å få litt inspirasjon til hva man skal adde på julespillelisten, for selvfølgelig må man ha en egen spilleliste som hører julen til, eller hva? 

Nyt dagen, Superstars. Snart helg!

    

 

Annonse