Annonse

AVSLØRING

Darlings ♥

Nå er det på HØY tid å endelig avsløre hva det er jeg har holdt hemmelig for dere i snart to år. TO år, folkens! Det er søren meg lenge, og det har vært helt forferdelig å ikke fortelle dere hva jeg har hatt på gang! 

Uforutsette utfordringer har selvfølgelig dukket opp underveis, ting har ikke alltid gått helt etter planen, det har vært altfor mye frem og tilbake, mye stress, en helsikens høy puls, og søvnløse netter, men NÅ? NÅ har sannhetens time kommet, og jeg kan med en helt sinnyskt stor glede og begeistring ENDELIG fortelle at jeg, JEG, Kristin Gjelsvik, lanserer nå mitt helt eget klesmerke. Jaddaaa, dere hørte riktig, og som flere av dere faktisk har tippet, har jeg en kolleksjon på vei. JEG DØR!!! Dette er så STORT for meg.. 

Jeg befinner meg altså nå i Istanbul for å besøke leverandøren, og for å sjekke ut vareprøvene. Det er helt sinnsykt å se eget design i levende live, og jeg vet at dette er kolleksjonen dere alle har ventet på. Den er så RÅ, så sinnsykt fresh, leken og GØY, og i juni kommer hele herligheten for salg i min helt egen nettbutikk. Nettbutikken er snart ferdig designet, alt bare skriker StyleConnection, og StyleConnection vil selvfølgelig også være navnet på Norges nyeste og kuleste brand. Phuuu! Dette er så ut av denne verden fantastisk, og jeg kunne ikke vært mer happy. 

I dag spretter vi champisen her i Tyrkia, så da sier jeg bare hurramegrundt, SKÅL, og tusen takk for tålmodigheten. Dere har ventet lenge nå, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, eller hva? 

Om dere deler nyheten med deres venner blir jeg superhappy, og jeg kan garantere noen fantastiske StyleConnection give aways fremover. GLED DERE!!

Kjærleik i massevis ♥

Annonse