AWESOME ARMCANDY

Hei igjen, fininger!

Da blir det ikke Bergen på meg før i morgen, og turen gikk istedet til IKEA. IKEA, hvor jeg hater å oppholde meg, men som samtidig tilbyr sånne lure duppeditter som man så ofte trenger. Som f.eks laken, sengetøy, blomster og annet stasj, og man kan bare glemme å gå ut derifra med KUN det man hadde satt opp på handlelisten. Er ikke det et pussig fenomen egentlig? Tror vi er flere som har det sånn, men i dag fikk jeg ihvertfall handlet sånne smarte ting som skal bidra til å få en bedre start på året. Nå skal nemlig hele leiligheten ryddes og alt rot i alle skap skal pakkes bort eller kastes, og herlighet som jeg gleder meg til alt er helt på stell. 

Siden jeg også er litt lat innimellom, og foretrekker chilling på sofaen fremfor å faktisk sette i gang med dette ryddeprosjektet mitt, har jeg brukt den siste timen bak Mac´en. Jeg klarte nemlig ikke å flytte blikket fra disse vakre armbåndene fra Ettika, som jeg bare MÅ vise dere. Jeg har allerede noen Ettika-armbånd som dere sikkert har sett, men jeg må ha flere. Helst alle sammen! Se så flotte da. Er det mulig??

Jeg begynte så smått å putte noen av dem i handlekurven, men jeg måtte bare gi opp da jeg ikke klarte å styre meg, å nå får jeg prøve å glemme dem litt før jeg igjen klikker meg inn på nettsiden. Hehe. 

Hva gjør dere på i kveld da? 

SMASK