AWESOME GIVEAWAY

Happy Monday, verdens beste lesere ♥ I dag forsov jeg meg noe så inn i granskauen, og sånt gjør meg i skikkelig dårlig humør. Man føler seg rett og slett så ubrukelig når man ikke en gang klarer å stå opp når vekkerklokken ringer, så i dag er jeg skikkelig skuffet og sint på meg selv. Derfor kjører jeg i gang en liten giveaway – sånn for å komme i bedre humør av å kunne glede noen andre, haha.

I dag har jeg altså satt sammen tidenes diggeste goodiebag som inneholder bl.a en liten vibrerende herlighet fra Kondomeriet, diverse sminke, noen herlige produkter fra Body Shop og Makestyle, sminkekoster, neglelakk, den superdigge Daisy-parfymen i 50 ml-størrelse og et fresht strykemerke, bare for å nevne noe. Innholdet er verdt flere tusen kroner, og jeg gleder meg til å sende alt dette til en av dere ♥ Kanskje du til og med vil dele innholdet med en du er glad i?

For å bli med i trekningen gjør du følgende:

♥ Like Facebook-siden min HER
♥ Sunscribe på YouTube-kanalen vår HER
♥ Legge igjen din favoritt-emoji i kommentarfeltet her på bloggen, eller på Facebook hvor dette innlegget deles.

Vinneren annonseres på Facebook-siden min den 1. desember, og goodiebagen sendes ut samme dag ♥

Tenk at vi nå har entret den aller første juleuken da!? På fredag skal juletreet opp, og jeg gleder meg til å pynte med crazy og fargerik juletrepynt, haha. Julen, ass – jeg elsker jul!

Nyt dagen så lenge, så sees vi senere ♥