AWESOME TEE’S

Yo girlfriends & boyfriends ♥

Guess what!?! Jeg jogget i morges! I hele 10 minutter… Jeg kan nesten ikke tro det, og er skikkelig stolt over min egen innsats. Den lille morgenturen min varte riktignok i litt over en time, men det går jo for pokker ikke an å jogge mer enn 10 minutter sammenhengende. Sant vel? Jeg forstår bare ikke hvordan enkelte klarer å liksom holde joggen gjennom flere kilometer, og jeg blir rett og slett imponert over alle de som har evnen og energien til nettopp det. Phuuuu! 

Jeg har nå fått i meg frokost og tatt en dusj, og sitter nå og sikler på disse råkule E.N.C t-skjortene som er klikket hjem og som venter på meg hjemme i Oslo. E.N.C er nemlig et relativt nytt merke som har gjort det sinnsykt stort i USA, og som endelig har kommet til Skandinavia. Det er virkelig noe å rope hurra for, og i dag kan jeg til og med friste med en aldri så liten rabattkode på disse t-skjortene. Wuuuuhuuuuu!

T-skjortene finner dere HER, og vil dere klikke hjem en t-shirt eller to, får dere 50NOK i rabatt per tee ved å benytte dere av denne rabattkoden: ENC&HOUS KG-01

Er ikke det litt nice da? Alltid kjekt med litt rabatter, og ihvertfall på såpass freshe styles som det her. Gleder meg til å vise dere t-skjortene i outfit-innlegg når jeg er back in town!

Ellers skal vi i dag ta en skikkelig familietur til en fjellandsby som heter Guadelest, som faktisk er det tredje mest besøkte stedet i Spania. Her er det visst masser av flott å se på, så da er det bare til å glede seg til en real turist-oppdatering senere. Hehe. 

Nyt dagen så lenge, så snakkes vi senere ♥