Annonse

AWESOMENESS

Haha, 

jeg vet ikke om ordet «awesomeness» egentlig befinner seg i ordboken, men det er det eneste ordet som kan beskrive hvor inn i granskauen AWESOME det gule skapet er. Dette må være det beste kjøpet jeg noen sinne har gjort, og det var dette her som manglet for å få det helt perfekt her hjemme. Jeg er så fornøyd atte HJELP, og i hvert fall siden jeg faktisk skrudde sammen hele jævelen selv. 

De som følger meg på Snapchat fikk med seg hele hendelsen, og jeg tror jaggu jeg klarte å montere den gule herligheten på under ÈN time. Jeg var liksom bare så ut av denne verden ivrig, og selvom Dennis sa at han kunne hjelpe meg etter jobb, klarte jeg ikke å holde meg unna. Og dere? Et sånt elektrisk skrujern som jeg ikke kan navnet på, er jo det beste som finnes i livet. Hvorfor har jeg aldri tenkt på å skru sammen møbler med en sånn luddi sak tidligere? Da skulle jeg søren meg skrudd sammen IKEA-møbler til den store gullmedalje!

Nei, dere.. FOR en mestringsfølelse, haha! Man føler seg jo som en skikkelig handykvinne, og alt jeg manglet i dag var snekkerbuksen. Verktøykassen har jeg nemlig, HA HA!

Åh!

Er det ikke fint? Nå er det stappfullt av feelgood og hele skapet med det deilige innholdet skaper rett og slett en fantastisk atmosfære her hjemme.. Nå gjelder det bare å få skikkelig orden på resten av cribben, for at det ser helt jævlig ut her er i hvert fall sikkert, men når man kjøper litt nytt stasj får man liksom litt ekstra ryddelyst. Er dere ikke enig? Det er liksom litt ekstra hyggelig å bringe nye produkter inn i et ryddig hjem.. 

Phuu.. Nå trøkket jeg akkurat den siste av 23 biter sushi inn i munnen, så nå må jeg legge meg litt i fosterstilling på sofaen.. Sååå mett ble jeg faktisk, haha! Sushi er LIVET, og det er det gule skapet over her også!

LOVE YOU ALL ♥

Annonse