Annonse

BABY FOOT CHALLENGE

//Annonse

Hei igjen, mine fantastiske lesere ♥

Tusen takk for støtte og ufattelig mange fine kommentarer de siste dagene – dere gjør meg varm langt inn i hjertekroken! Jeg er så giret på tiden fremover, og lover å gjøre mitt aller, aller beste for å inspirere dere, og for å bjuda på morsomt innhold.

Jeg vet ikke om dere fikk med dere denne snutten vi publiserte på YouTube like før jeg dro bort, men denne videoen er så EKKEL men samtdig så FAB, at jeg blir nødt til å dele den her på bloggen. Jeg hater føtter – jeg synes det er så kvalmt, og hard/løs hud er jo enda eklere. Men, hvem ønsker seg vel ikke silkemyke føtter, hæ? Jeg tror vi alle sammen er giret på fine føtter, og når et produkt leverer varene så til de grader som produktet i denne videoen!? Nei da er det rett og slett en sann fornøyelse å reklamere for det. Ikke det at jeg reklamerer for ting som ikke funker, men dette her ser man liksom så umiddelbare resultater av at det er nesten litt skummelt, haha.

WARNING: Denne videoen må du ikke se, om føtter gjør deg dårlig, hah!

Siden MakeStyle er så snille, får jeg lov til å dele ut rabattkode til dere fine mennesker, som gir hele 20% rabattBabyFoot. Produktet finner dere HER!

RABATTKODE: BABYFOOT

Men folkens? Ikke gjør dette uken før dere skal til syden, oki? Jeg ler meg ihjel!

Nå skal vi mekke taco og slenge oss på såffan. Vi har kommet oss til siste sesong av Game of Thrones, og jeg er så spent på fortsettelsen at det gjør vondt. Makan for en fantastisk serie!!

Nyt kvelden ♥

Annonse