BABY PÅ VEI!

Hei fra London ♥

Det er så spesielt å tenke på at dette er vår siste kjærestetur, hvor det bare er oss… Selvfølgelig kan vi reise på turer uten barn i fremtiden, men dette er siste gang før det nye familiemedlemmet melder sin ankomst. Jøss… Det er ganske sjukt å tenke på at livet om ikke lange tiden blir totalforandret, og jeg kjenner at jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går. Vi er skikkelig spente på det som skal skje!

I dag måtte vi bare starte dagen med en liten sit down foran kamera. Vi har ikke oppdatert YouTube-kanalen vår på en drøy uke, så nå var det på tide. Her deler vi litt tanker rundt alt som har skjedd de siste dagene, så trykk på play om du ønsker å ta en titt.

Dagen er godt i gang, og nå skal vi snart ut å spise en altfor sen frokost. Jeg har allerede googlet meg frem til en perfekt spot, så nå krysser jeg fingrene for superdigg søndagsfrokost og god stemning. På planen i dag står det ikke noe annet enn å utforske deilige Shoreditch, og jeg gleder meg allerede til å dele bilder fra dagen med dere.

Håper dere alle sammen har det helt fantastisk! Nyt ukens siste dag, og pass på å lade batteriene til en ny uke ♥