BABY SPAM

Det å oppleve å bli «tante» til din bestevenninnes barn, er helt utrolig. Jeg visste at jeg kom til å føle på en ny og vanvittig kjærlighet til både mor og barn da Stine gikk gravid, og da Jaxon ble født fikk jeg bekreftet denne kjærligheten med det samme jeg så min kjære venninne komme trillende med sin nyfødte sønn på kvinneklinikken. Jeg er ikke tante til noen andre – eller, jeg er tante til min halvbrors barn som jeg ikke har kontakt med, og dette er altså første gang jeg føler på det å være tante – filletante! Det føles ufattelig fint…

Jeg er så glad i den lille luringen at det gjør vondt – han er virkelig verdens fineste og snilleste unge, som sjarmerer oss alle i senk med sin herlige personlighet og varme smil.

I går fikk vi altså Stine og Jax på besøk, og både Dennis og jeg storkoste oss i deres selskap. Dennis hadde gått og gledet seg hele dagen, og gutta krutt fant umiddelbart tonen da Dennis løftet han opp. Jaxon er jo også en sånn unge som smiler til alle – som er tillitsfull og fantastisk, og ikke en sånn sutrekopp som begynner å skrike når noen andre enn mammaen eller pappaen løfter han opp. Han er rett og slett et prakteksemplar på hvordan en 7 måneder gammel unge skal være, haha.

 

Til min lille nevø ♥

To små øyne som gløtter forsiktig opp,
Før han strekker ut sin lille kropp.
en ny morgen, en ny dag,
nye gleder for oss to ilag.

Sine små lubne armer han rekker meg,
Gir tante en klem og opp setter seg.
Serverer sin tante et strålende smil
Og i mitt hjerte der finnes ei noen tvil ;

Deg vil jeg elske og for evig ha kjær,
I mitt hjerte har jeg deg alltid nær!


Han kommer alltid til å ha en helt spesiell plass i hjertet mitt, og jeg skal alltid være der for både han og mammaen – alltid! De to betyr alt for meg, og jeg gleder meg til fortsettelsen på denne vidunderlige reisen ♥

Alright.. Nok baby spam på en stund, haha! Jeg klarer jo bare ikke dy meg, vett.. Ønsker dere alle en fantastisk dag – måtte denne lillelørdagen behandle dere bra!