Annonse

BACHELORETTE PARTY

Hallaisen fra sofakroken på Løkka ♥

Jeg har kommet meg tilbake til Oslo, og skal endelig vise dere bildene fra gårsdagens utdrikningslag. MIn kjære og eldste kusine skal gifte seg om noen måneder, og i går var det duket for et storslagent bachelorette party i regi av forloveren, aka brudens lillesøster. FOR en dag! I strålende solskinn koste vi oss gløgg med diverse aktiviteter før vi dro hjem for å hive på finstasen, og deretter nyte en spektakulær kveld med 5 retters gourmet laget av byens beste kokker som hadde full kontroll på kjøkkenet. Festen fant sted hos min kjære tante og mor til bruden, og valg av location kunne ikke vært bedre. Dette er rett og slett en perle, og det er jaggu ikke mange som kan glede seg over en slik utsikt fra hagen. Åh!

Utsøkt vin, et nydelig dekket bord, fantastisk mat, festlig underholdning, quiz, leker, en nydelig solnedgang og verdens beste vertinner gjorde kvelden komplett, og vi holdt festen gående til langt ut i de sene nattetimer. Da det var på tide å takke for seg satt min yngste kusine og jeg kursen mot byen for å ta en siste dans på Garage, og her skal jeg love dere at det ble hett. Hahaha! I underetasjen stor dirty hip hop på menyen, så vi fikk shaket godt fra oss og avsluttet med slut drops før vi ranglet hjemover på narch. Et narch bestående av min kusine, jeg, Dennis på FaceTime, min onkel, øl og Gabrielle på full guffe på anlegget, og halv syv krøp vi til køys med et stort og bredt smil om munnen, og en uakseptabel promille. Mohahahahaha, fy fader for en deilig lørdag!

Jeg har virkelig hatt en av de beste helgene gjennom tidene, og jeg lengter faktisk tilbake til kvalitetstiden med min herlige familie og gode venner. Herlighet som vi har kost oss, så nå skal jeg leve lenge på denne weekenden, og hoppe til køys. Jeg er så sliten atte HJELP, men det gjør faktisk ingenting etter en såpass magisk helg som det her. Shit, nå gleder jeg meg eksra mye til mitt eget utdrikningslag en eller annen gang i fremtiden. HE HE!

Hva slags utdrikningslag drømmer dere om? Et rølpete hvor du får lapdance av byens mast tacky stripper og hvor du skal ta en tier for et kyss midt på Karl Johan, eller et hvor kvaliteten er noe høyere? Heheheh!

SMASK ♥

Annonse