BACK IN O-TOWN

Yo!

Klokken halv ett i natt trillet jeg inn i bakgården her på Løkka etter noe som virket som en hel evighet i bil. 

Fy flate for en tur, sier jeg bare, for når all den gøye musikken jeg hadde tenkt til å høre på viste seg å være en kolleksjon av Mc Music CRAP, nei da kan jeg ikke akkurat skryte på meg god stemning i bilen på vei hjem fra Stavanger. Når det i tillegg ikke var mulig å få inn ett eneste forbanna radiosignal, og når den eneste kanalen som ikke skurret hvert andre sekund, kun gav meg informasjon om Onesibus, Jesus, Paulus, det gamle testamentet, frelsing og slavedrift, nei DA skjønner dere at jeg var rimelig klar for å komme meg hjem. Jeg har nemlig ikke en sånn fancy bil med teknologi som kan synkronisere spotyfien min og spille musikk trådløst ut fra noen sinnsyke høytalere, men fy flate… Den Yarisen skuffer meg aldri, det skal den ha… Aner dere egentlig hvor mange crazy roadtrips den bilen har vært med på, og hvor mange kilometer den faktisk har holdt ut? If that car could talk, sier jeg bare. Hahahahaha.. De historiene som har blitt utvekslet i den bilen der, blir med meg i graven, og bilen skal jeg beholde helt til den takker for seg. Deretter skal jeg LETT gå til innkjøp av en rosa bil som utstråler evig feelgood, men det er en helt annen historie. 

Men joda, jeg kom meg altså hjem til slutt… Etter omkjøring som ikke var skiltet (WTF?), etter feilkjøring, en vond rygg, et evig mas om innholdet i det gamle testamentet (eller 1. testamentet som jeg presterte å si i en familiemiddag for litt siden!?!?) etter mange kopper kaffe og x antall grillpølser, og er i dag i strålende godt humør på tross av den kjipe avslutningen i går. Solen skinner, det er 18 varmegrader, sommeren er endelig sånn skikkelig godt på vei, jeg har allerede vært i møte, er på vei inn i et nytt, og har sånn generelt sett en veldig fin dag. Det er egentlig bare å bestemme seg for at dagen SKAL være bra, så blir den som regel slik. Man får det ikke mer moro enn man lager selv, vet dere!

Skrives litt senere, fine mennesker. Fant akkurat en hentelapp fra Nasty Gal i posten, og har på følelsen av at dere kommer til å få se noen sinnsykt freshe wedges på bloggen litt etterpå. Booooom!

Elsk fra meg ♥