Annonse

BACK IN OSLO…

Heisann hoppsann, sweethearts ♥

Jeg er tilbake i Oslo, og har nå spist en ikke fullt så deilig middag som den jeg fikk servert hos herlige Clarion Stavanger. Mulig jeg tar feil altså, men det er faktisk en bitteliten forskjell mellom lunchkaker og breiflabb på en seng av et eller annet… Hehe. 

Savner Stavanger allerede, jeg. Selskapet, det nydelige hotellet, den fantastiske servicen, maten, vinen og kosen, men heldigvis er det ikke så altfor lenge til jeg tar turen tilbake. På en annen side er det jo kjekt å være tilbake i cribben siden jeg har så sinnsykt mye å gjøre, og så var det jo faktisk greit å ha to dagers opphold fra varmdisken på Coop´en. Ikke det at jeg blir flau så lett, men når de bak disken der nede faktisk gjør klar en pose med to lunchkaker til meg, med det samme de ser meg tusle mot dem, ja da har jeg kjøpt en del lunchkaker. Men som jeg har sagt tidligere… Lunchkaker er LIVET. Nam nam nam… 

Dere? I dag er forresten siste sjanse for å melde seg på pizzakvelden sammen med meg. I kveld trekker jeg nemlig ut 7 av dere skjønne lesere, som får være med på eventet, og herreguuud som jeg gleder meg til en trivelig aften med dere ♥ Meld dere på HER

Kose dere gløgg ihjel så lenge, så skrives vi senere… 

Annonse