BACK IN TOWN

Hei mine vakre venner ♥

Nå er jeg altså tilbake på norsk jord etter en helt nydelig ferie med fineste Stinemor, og selvom borte er bra, er det alltid noe fint med å komme hjem igjen.

Jeg sitter i skrivende stund hos verdens beste mamma for å catche opp etter to uker uten våre faste kvalitetssamtaler, og herlighet så ubeskrivelig godt det er å se både henne og Fokus igjen. Jon er i Kristiansand, så han får jeg klemme på senere, men nå er det altså litt jentesnakk som står på agendaen her ute hos mamsen. Herlig!

Turen hjem på altfor mange timer gikk greit, men dere kan jo tenke dere hvordan jeg føler meg nå, siden jeg ikke er av dem som sovner lettest når jeg er ute og flyr, og kun kan krysse av to timer søvn i løpet av de siste 20 timene. Zombie-Kristin in tha house sier jeg bare, men jeg har ikke planer om å slukne før i kveld, og DA skal jeg slukne i den deilige armkroken til Dennis. Herreguuud som jeg gleder meg til å hente han på Gardermoen om noen timer, og herlighet som vi skal kose oss denne uken.

På torsdag tenker vi å ta en tur til Trondheim for litt stueforandring og for å pleie kjærligheten, så nå krysser jeg fingrene for at solen vil titte frem i denne deilige byen. I tillegg er Bettyen på tur der oppe, så da får vi til og med muligheten til å ta en date med henne før hun drar videre. Snakk om bonus! Hurraaaa. 

Deilig å være litt nærmere dere, skjønninger. Savner dere faktisk litt ekstra mye når jeg er bortreist, uansett hvor dumt det høres ut, og det skal bli skikkelig godt å oppdatere dere fra hverdagslivet fremover. Nå må jeg forresten advare dere mot klissete oppdateringer de nærmeste dagene, men det går greit… Sant vel?

SMASK så lenge, så snakkes vi senere ♥