Annonse

BACK IN TOWN

Fy fader for en natt!

Assåå.. Å fly hjem klokken 03:40 anbefales absolutt ikke, og denne natten har rett og slett vært helt jævlig. Vi dro utover til flyplassen litt over klokken ett, så det var jo ingen vits i å legge seg før avreise. Det ville bare vært ren tortur, og da vi ankom flyplassen var jeg så trøtt at jeg kunne sovnet stående. Et stappfullt fly med ubehagelige seter og dårlig beinplass gjorde ikke saken så fryktelig mye bedre, så i natt har jeg kanskje sovet i 20 minutter totalt. Vi er så sliten begge to, men jeg har altfor mye å gjøre til å kunne hoppe til køys. Dennis derimot ligger nå og sover som et lite barn med Fokus tett intill seg. Så forbanna søtt!

Jeg sitter på kjøkkenet og har akkurat prøvd å få liv i alle plantene som har visnet mens vi har vært borte, i tillegg til å tømme postkassen som var så stappfull at hele driten hold på å eksplodere. Back to reality sa du? Satan! Heldigvis var det noe litt hyggelig innimellom alle regningene, nemlig Det Nye hvor dere i denne utgaven kan lese om mine rutiner. Gøy!

I dag er det altså fredag, og selvom jeg har det litt dritt akkurat nå skal jeg gjøre det aller beste ut av denne dagen. I kveld blir det skalldyr og hvitvin, filmer og smågodt, så dette kan ikke bli annet enn helt topp. Ikke Ibiza akkurat, men jaggu ikke så langt i fra. 

Borte bra men hjemme best.. Er det ikke det man sier? 

SMASK ♥

Annonse