BACK TO REALITY

God morgen, vakre venner ♥

Er dere våken og klar for en ny uke? Det er vel flere av dere som har vinterferie denne uken, og det høres jo helt riktig ut. Hhehe. 

Jeg har allerede vært våken i en time, og det kan jo kanskje ha noe å gjøre med det at jeg faktisk sovnet klokken halv syv i går kveld. Jeg våknet kun da jeg ble nødt til å legge meg fra sofaen til sengen, og jeg sov søren meg helt til klokken syv i dag. Nå MÅ jeg faktisk komme inn i normale rutiner etter ferien, og det er først i dag jeg virkelig føler at jeg har kommet tilbake til virkeligheten. Det er mandag, Bettyen har dratt til DK, jeg har en million ting å få orden på, og jeg har allerede rukket å komme meg til tredje kaffekoppen. Jepp! Da var jeg visst i gang…

Jeg skal straks ta fatt på kaoset av regninger og diverse viktige papirer som ligger strødd foran meg, og jeg kan ikke si at jeg er overbegeistret over at mandagen kom som et slag i trynet på meg. Heldigvis skal jeg på date med Belinda i kveld, så da har jeg jo noe å glede meg til. Hun har jo hatt bursdag, og siden jeg ikke var her på dagen, skal vi i dag feire henne litt ekstra. GØØY med buursdaaaaag!

Hva står på agendaen deres i dag da? 

Måtte dere få en aldeles nydelig start på uken, skjønninger ♥