BACK TO REALITY, SA DU?

God morgen, vakringer ♥

Fy flate! Da var det visst bare til å komme seg til helsikkens ned til den virkelige jorden, for jeg har jo svevet på en altfor neon rosa sky de siste to ukene. Først på Hawaii, så i Hemsedal, og først nå mannet jeg meg opp til å åpne postkassen… Eh, jaddaaaa! Den var jo så full, at det på ingen som helst måte hadde vært plass til et eneste brev ekstra, og all den reklamen som heldigvis tar opp mer enn halvparten av plassen, har jeg aldri tenkt å kvitte meg med. Jeg er vel sikkert den eneste i Norges land, som faktisk setter pris på å få den slags crap i posten, og sitter lett og ser gjennom alle tilbudene på druer og klappstoler, fremfor å se på TV… Meget mulig jeg hadde tenkt annerledes hvis jeg faktisk hadde hatt en TV, men det får jo være det samme… Hahaah!

Anyways… Bunken med regninger er åpnet, og lagt strategisk plassert litt sånn midt på bordet, kaffen er selvfølgelig satt frem, og all reklamen skal jeg kose meg med etterpå. Det er «blå-tirsdag», og jeg er godt i gang med en real office day. 200 e-poster skal besvares, og i tillegg skylder jeg dere svar på spørsmålsrunden…

POKKERS data! Er dere klar over at jeg i går, brukte hele kvelden på å fikse den faens iMovie, for å få vist dere den sinnsykt fine videoen fra Hawaii?? Ikke søren om det er noe samarbeid på G, så jeg dro opp til en venninne for å overføre alt av film til hennes eksterne harddisk, for så å overføre all filmen til Mac’en hennes, for så å legge alt inn i iMovie, og for så å vente i rund tre timer for å kunne å begynne å redigere filmen på nytt. Altså nå er jeg så forbanna på alt som har med videoredigering å gjøre, at det er nummeret før jeg river av meg alt håret, og samtidig kaster alle tingene på bordet til helvette ut av vinduet, men én ting er ihvertfall sikkert… Og det er det at videoer SKAL dere få! Uansett, og aller helst i dag! 

Så ikke vær sint på meg, siden spørsmålsrunden ikke kom ut i går som lovet… Oki? Liker ikke når dere ikke er glad i meg, for jeg er jo tross alt veeeldig glad i dere! 

Alright… Back to work. 

SMASK ♥