BACK TO SCHOOL

God ettermiddag, fininger!

Det nærmer seg skolestart for flere av dere, og da er det alltid kjekt med noe nytt som f.eks utstyr og et nytt antrekk. Jeg glemmer aldri hvor spent og ivrig jeg var da jeg skulle begynne på skolen igjen etter endt sommererie, og høydepunktet var å begynne på ungdomsskolen. Da var det viktig å ha alt i orden, og på den tiden var det Miss Sixty bukse kombinert med Buffalo sko og leggvarmere som var det hotteste. Hahah! Kan dere tenke dere?

I dag ville det nok vært litt annerledes, og jeg hadde nok tatt på meg noe fresht og laidback som f.eks denne dinimshortsen og toppen fra BikBok, en hoodie slik som denne, og kombinert det hele med denimvest og Converse (herfra). En iPad (herfra) ville også ligget klar i en av disse sekkene og en sort skinnsekk fra Cheap Monday (herfra), rød og retro fra Ucla (herfra) eller american flag fra Eastpack (herfra) hadde vært å foretrekke… Hmmm… Kunne faktisk tenke meg å oppleve første skoledg igjen, jeg! Hehe…

Er de av dere som går på skole glad for å begynne igjen?

 

Suss og klem